Hvad er klasse?

Den bedste behandling til fjernelse af hyperpigmentering

fd8c87ee-456e-438d-bf58-9a7f89e793f3

Herover: et billede af mig med hyperpigmentering og et billede efter jeg har fået det fjernet – begge billeder er uden makeup på huden (jeg har kun mascara på, list på læberne og permanent makeup i form af eyeliner og bryn)

Jeg eeeeelsker sol, varme, strand og temperaturer over 27 grader. Alt dette fik jeg i stor stil, da jeg rejste rundt i Mellemamerika i dec. og jan. og da jeg var i junglen (og lege diva) i jan. og feb. Jeg nyder hvert sek. i solen og smører mig ind i solfaktor 50 hver anden time, dog er min hud ikke fan af solen. Jeg har i de sidste 10 år døjet rigtig meget med hyperpigmentering. Hver gang solen kommer frem, skal jeg passe rigtig meget på om at få sol i ansigtet for ellers bliver jeg ramt af pigmenteringen.

Jeg havde valgt, at jeg ikke ville bruge makeup i junglen (udover mascara og lidt på læberne en gang i mellem) Dette havde jeg valgt, da jeg i 16 år har brugt makeup næsten hver eneste dag og jeg var fed up med det! Jeg har brugt rigtig mange timer, penge og energi på det og jeg gad ikke mere. Det lyder ikke vildt, at tage en beslutning om at lade makeuppen ligge, men når man som mig får meget hyperpigmentering og det er så stor en usikkerhed for mig, er det også en stor beslutning at droppe makeuppen – især når det er under filmoptagelser og hele Danmark faktisk har mulighed for at se noget, man selv er så utrolig ked af. Jeg har i 10 år brugt mange penge på at få det fjernet: behandlinger, cremer, salver m.m.

Hvad er hyperpigmentering

Hyperpigmentering kan komme hvis man udsætter sig selv for sollys i overdreven grad (eller hvad ens hud er meget sensitiv over for solen) Man kan også opleve hyperpigmentering ved graviditet pga. overproduktion af melanin eller hvis man benytter præventionsmidler med hormoner.

Hyperpigmentering ses ved at den angrebet hud bliver mørkere end den øvrige hud.

 

Behandlingsform

Jeg har som skrevet været igennem været i mange behandlingsformer. Den mest udbredte (udover den behandlingsform, jeg har brugt) er Cosmelan. Cosmelan er en form for peeling, der fjerner pigmentpletter og ensarter din hudtone. Behandlingen består af 2 trin: (1) en maske man får på hos behandleren (2) hjemmebehandling. Jeg ved, at Cosmelan har hjulpet rigtig mange mennesker, den var bare ikke god for mig, da den var alt for skrap for min hud. Derfor kunne jeg ikke fuldføre behandlingen og da denne behandling koster 4-5000kr, var dette en del penge ud af vinduet.

Den behandlingsform der virker for mig med synlige resultater 

Laser!! Jeg har sværget til laser efter allerførste gang, jeg prøvede det hos Art By Nikka – første gang jeg fik behandlingen, begyndte jeg faktisk at græde af glæde, da jeg så resultatet. Så lykkelig blev jeg.

Det er en hurtig behandling. Dog er man ikke køn de efterfølgende dage.

Her er en kort video af selve behandlingen (foretaget med Yag-laser)

58c9aa17-ee02-4a98-b179-b49833d1a9b4

Og her en video af hvordan jeg så ud lige efter behandlingen:

49e2bbc8-af51-431a-9afc-9b34e83c0f3d

Dagen efter behandlingen var de røde plamager, der kan ses i videoen blevet til sår – billederne herunder er fra dagen efter behandlingen.

30594149_10214611409371719_6796667934967070720_o

30515953_10214611409931733_5013591568880238592_o

Alle de steder jeg har sår, er de steder jeg havde hyperpigmentering. Jeg havde meget hyperpigmentering efter junglen.

5 dage efter behandlingen er alle sårene væk og tilmed også min hyperpigmentering.

Jeg er intet mindre en lykkelig for denne behandling. Jeg ved, at det er en behandling, jeg skal have flere gange, da mine hyperpigmenteringer risikerer at komme frem hver dag, solen viser sit ellers skønne og varme sind (på trods af min trofaste faktor 50), men jeg tager det gerne med – så længe jeg kan få det fjernet nemt og hurtigt igen.

Husk at vælg et sted med gode anbefalinger – ALTID!!!!!

6069d47b-8462-4366-b14b-5ccfc486b789

Jeg har som skrevet fået foretaget mine laserbehandlinger hos Art By Nikka Der er ingen tvivl om, at denne behandling for mig, er en gave sendt fra himlen.

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Samfund

Skønhed

Personligt

Dating

Træning

Div. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er klasse?