Freddy Wr Up - og rabatkode!!

Permanent makeup – pas nu på hvem I vælger som behandler!

Jeg har nu for sidste gang fået tegnet min permanente makeup op.

Lige så længe som jeg har kendt til permanent makeup, lige så længe har jeg set nogle rigtig uheldige eksempler såsom bryn der var totalt skæve, uens, blå/grå, eyeliner der havde trukket ud osv. Jeg har derfor valgt, at skrive et indlæg om hvad man skal være OBS på, når man skal vælge et sted at få permanent makeup. Indlægget vil komme ud om en uges tid. 

Billede 1 herunder er IKKE en behandling, der er gået galt – sådan ser man bare ud efter ca. 5 timer på briksen 😀 (billede 2 er taget dagen forinden) Jeg har fået foretaget mine behandlinger hos Art Ny Nikka. Jeg er lykkelig for mine behandlinger, men jeg har også valgt en rigtig dygtig behandler! 

image

Her er en lille video, hvor mine læber bliver permanent makeuppet 🙂

 

Som skrevet kommer der snart et indlæg om, hvordan man bedst vælger en ordentlig behandler og hvordan man bedst sikre sig imod at skulle betale over 7.000kr for at få fjernet makeuppen igen – hvis den da overhovedet kan blive fjernet igen.

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

3 kommentarer

 • Nadia

  Jeg er desværre en af dem som startede ud med den helt forkerte. Hvilket resulterede i uens, blålig grimme bryn. Det er snart over 3 år siden, men farven sidder der stadig, har været hos en der er virkelig dygtig for et halvt årstid siden, som skulle rette op på det, men farven fra første gang ligger for dybt :/ Så ja det er enormt vigtigt at undersøge stedet først og spare op fremfor at gå efter tilbud, for det er jo ens ansigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Rikke! Nu er jeg en af dem der har været uheldig med permanent makeup. Kender du til et godt sted, som kan fjerne dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej Michelle.
   Det er jeg ked af at høre! Det er simpelthen så ærgerlig.
   Jeg ved, at en masse, der har været uheldige som du, får det fjernet hos Art By Nikka.
   I bund og grund handler fjerelse (ligeså vel som påførsel af permanent makeup) om anbefalinger af stedet.
   Jeg håber, at du har succes med at finde et godt sted.

   Held og lykke med det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freddy Wr Up - og rabatkode!!