Jeg har fået mine savnede og elskede æblekinder/kindben tilbage!!

Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde!!

image

Jeg læste en artikel i går på Metroxpress Facebook side, der gjorde mig noget irriteret. Artiklen omhandlede et blogindlæg, hvor den pågældende blogger mente, at hvis en kvinde og en mand har haft ubeskyttet sex og fortrydelsespiller derefter er en nødvendighed, skal manden betale 50% af pillerne – og dette af en principsag – læs artiklen her.

Jeg kunne ikke være mere uenig!!

For det første står der i artiklen, at:

“Har du været sammen med nogen, og du skal skamme dig over at gå ned morgenen efter for at købe en fortrydelsespille eller måske endda have en abort, så bed fyren om at betale for halvdelen” 

Jeg har selv været en af dem, der måtte ty til fortrydelsespiller og jeg ser det absolut ikke som en skamfuld ting at købe dem! Jeg føler mig slet ikke skamfuld, når jeg står på apoteket og fortæller, hvad jeg er kommet der efter – måske har jeg lidt tømmermænd ( 😉 ) men jeg er ikke skamfuld – JEG har dyrket ubeskyttet sex, og nej, jeg er da nok ikke stolt af det, men jeg er ikke skamfuld! Og jeg ville ALDRIG synke ned på det niveau, hvor jeg bad fyren om liiige at overføre halvdelen af prisen via mobilepay – af princip! Jeg synes, dette er et helt forkert sted at ville smide en principsag ned. Betal selv for de piller, tag dem og lær af det!

Lad os nu sige, at man havde fået en kønssygdom efter ubeskyttet sex – ville man så også bede om halvdelen af medicinen til at kurere denne? Nej! Ring op til personen, informer, men fiks din “egen butik” selv – tag ansvar! 

Endvidere står der i artiklen:

“Hvis han er gammel nok til at have sex med dig, skal han også være voksen nok til at se, at han har 50 procent af ansvaret”

Og ohh yes, det er rigtigt nok. Men nu er det jo bare lige sådant, at det er os kvinder, der kan blive gravide og ikke mændene – det er vores lod i livet – vi har nu en gang lidt flere udfordringer (og glæder) der.

Jeg kan se en fidus i, at manden skal betale for fortrydelsespillerne, hvis omkostningerne stiger en over hovedet grundet antallet, men så er det nok uansvarligheden, der trykker og ikke princippet.

Alt i alt: Own it! Betal de fortrydelsespiller selv og kom videre. 

Og selvfølgelig en PS: HUSK nu det kondom!! – men jeg håber, at det er underforstået. Det kan spare en for en masse bøvl i sidste ende. 

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: Jeg har fået mine elskede æblekinder tilbage — Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

2 kommentarer

 • anonym

  Jeg er allergisk overfor kondomer, og det er jo den absolut eneste præventionsform til mænd, så jeg må indrømme jeg principielt ikke kan se urimeligheden i at skulle splejse om prævention. Dette gælder selvfølgelig også kondomer, jeg købte selv mindst ligeså mange kondomer som mine partnere inden jeg fandt ud af jeg ikke kunne tåle dem. Egentlig synes jeg bare det er paradoksalt at aborter er gratis, men prævention er ikke. Men som sagt, kondomer er det eneste til mænd, så blandt den meget store andel af folk der ikke bruger det, synes du så det er rimeligt at prævention skal være kvindens udgift alene ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej “Anonym”
   Jeg nævner fortrydelsespiller og halvdelen af disse – altså ikke prævention. Når uheldet er ude – ikke inden 🙂

   Mvh
   Rikke Chili

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået mine savnede og elskede æblekinder/kindben tilbage!!