Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider - Bullshit!!

Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig og smuk veninde

“I sidste ende er det jo en selv, der skal leve med sig selv og de valg man træffer for sig selv og ens egen fremtid – man kan bare håbe og bede til, at omverdenen forstår” – Dette er min evige tanke, hver gang folk (ofte fremmede mennesker) ydre sine meninger om mig og mit liv og om hvordan jeg har valgt at leve det på.

Jeg fik rigtig mange beskeder ovenpå mit tidligere indlæg (Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT)

Der var virkelig delte meninger om dette emne og det vidste jeg jo egentlig godt ville være tilfældet.

Men som jeg konstant går tilbage til som argument: – Så længe vi bare selv er glade for, hvordan vi ser ud hver især og hvem vi er, er det så egentligt ikke det vigtigste? 

image

Min elskede kammerat, Marco

Dette spørgsmål kom virkelig tæt på mig for et par uger siden. Jeg skulle til fødselsdag hos min elskede kammerat. Jeg har kendt ham i 3 års tid og holder utrolig meget af ham. Han er et af de mennesker, jeg altid kan gå til og kan snakke med om alt. Han er virkelig god til at sætte sine egne holdninger og meninger til side, og se tingene udfra mit synspunkt, når jeg kommer til ham med noget, men formår alligevel at komme med sin holdning – dog uden at lade den overrumple (det synes jeg desværre ofte er en meget sjælden egenskab at have!) Jeg elsker ham så højt PRÆCIS som han er og ønsker INTET ændret ved ham.

image

Sy Lee, Marco og jeg sammen – I to betyder så utroligt meget for mig! Kun ren kærlighed til jer!! <3

Nå, men jeg skal så til fødselsdag hos ham og et par dage inden, ringer han til mig og har noget at fortælle mig. Min første reaktion er “åhh nej” Nu er der sket et eller andet -åhh Gud” (ja, der kom pessimisten lige op i mig) Men han fortæller mig, at det er noget positivt. Og så siger han det: “Jeg har i mange år gået og tænkt over dette og jeg har beslutte mig for at skifte køn” Der tror jeg, at han var nødt til at fjerne tlf’en et par meter væk fra øret, da min reaktion var (som det ofte er) et kæmpe skrig! Jeg kender Marco så godt, så jeg ved, at hvis han har besluttet sig for noget, så er det gennemtænkt, velovervejet og noget han har vendt og drejet på alle leder og kanter. Og da han sagde det, var det bare sådan en følelse af, ja selvfølgelig – jamen det er jo bare SÅ rigtigt og passer så godt. Vi taler sammen i et kvarters tid om hvordan og hvorledes og jeg glæder mig bare endnu mere til hans fødselsdag.

Respekten for andres valg

Da det bliver lørdag og jeg ankommer til Odense og står og venter på, at Marco kommer til festen, glæder jeg mig bare VILDT meget til at se min dejlige kammerat! Sy Lee kommer også, så dagen kan jo ikke blive andet end super! Da Marco er flyttet midlertidlig til Norge, har jeg ikke set ham i et års tid og jeg kan bare slet ikke vente med at give ham det største knus. Dog var det ikke ham, der kom indad døren, men en kvinde ved navn Bjørk. En smuk og yndig kvinde i en sort lang elegant kjole, med stiletter og en diskret makeup. Her gik det op for mig – jeg har mistet min kammerat og fået en ny veninde. Og det kan godt være, at det lyder mærkeligt, men det var altså lidt hårdt for mig. Det var jo Marco, jeg blev venner med og en “han” og ikke “hun”. Der skulle jeg lige pludselig forholde mig til min egen ellers så grundfaste holdning – respekten for andres valg om operationer.

image

Dette var den mest rørende tale – tårerne løb ned af mine kinder og jeg forstod pludseligt alt omkring beslutningen <3

Det naturlige er IKKE altid det mest korrekte

Det hele ændrede sig, da Marco holdte sin tale. Der gav det hele bare lige pludselig mening. Med rystende stemme fortalte Marco om, hvordan det var at vågne hver morgen og ikke føle, at han var i den rigtige krop. Ikke vide om man skal gå ind på dametoilette eller herretoilettet – hvad reaktionerne ville være. At leve som transkønnet og ikke være et helt menneske. Da han sagde “Det kan godt være, at det er svært for jer, der kender mig, men det er fucking ikke jer, der skal leve i den forkerte krop og hver dag føle, at I ikke kan leve livet fuldt ud – det er det bare ikke”  Og her blev jeg bekræftet i min egen holdning – det “naturlige” er IKKE altid det mest korrekte og mest rigtige til alle tider. Skulle min VENINDE leve resten af livet i den forkerte krop, bare fordi det er den krop HUN er født med? Skal hun ikke have mulig for at leve sit liv fuldt ud og have muligheden for at være lykkelig?

image

Der var intet andet end støtte fra familien og venner til familien – det var så smukt et syn

Det var udelukkende min egoistiske tanke, der havde den mening om, at Marco bare skulle forblive Marco. Det handlede jo om mig og ikke om ham – Det handlende om, hvad hans kønskifte GJORDE ved mig. Jeg er helt flov over at skrive det og endnu mere flov over, at det rent faktisk kort var min tanke.

Jeg byder Bjørk velkommen i mit hjerte

Jeg forelskede mig i mennesket bag navnet og bag kønnet. Jeg begraver Marco og takker ham for alt, han har givet mig og velkommer Bjørk, som får nøjagtig samme plads i mit hjerte – men med en lille smule mere respekt for at stå ved sig selv, være sig selv og sige det højt.

image

Den smukke halsekæde Bjørn fik af sin farfar og farmor. De gav hende en til “den første dåb” med skriften Marco på – Marco er nu født på ny som Bjørn og denne er et bevis på det <3

Jeg elsker dig så utroligt højt, Bjørk, og jeg er et bedre menneske for at have dig i mit liv. You and I <3

image

Herunder er lidt ekstra billeder fra dagen

image

Bjørks mors tale var super smuk og indsigtsrig – kærligheden her var stor nok til at fylde hele Odense – SMUKT! <3

image

Talen fra Bjørks skønne farmor

image

Halsekæden fra farmor og farfar

image

Og ja CHEATDAY!! ;D

image

En dag fyldt med kærlighed! <3

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

 

3 kommentarer

 • Zarina

  Så fedt og anderledes indlæg!
  Hvilken solcreme med solfaktor 50 bruger du, og hvad bruger du af foundation/pudder/concealer? Din hud ser helt ‘naturlig’ ud nemlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det er jeg også meget interesseret i at høre

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   – det jeg også. Lider af Rosacea så solfaktor 50 året rundt fremover

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider - Bullshit!!