Intentionerne er der faktisk!!

Ekstrem volumen til selv det tyndeste og fladeste hår!!

For at være helt ærlig, så styler jeg meget sjældent mit hår, da jeg helt ærligt ikke gider. Sidst jeg brugte mere en 10 min. på mit hår var en nytårsaften for 2 år siden – det siger bare lidt 🙂

Derfor er det rigtig vigtigt, at de produkter jeg bruger er nemme og enkle at bruge – og det skal helst ikke kunne gå galt 😉

unspecified-3

Jeg eeelsker dog volumøst hår!! Jeg synes, det er så flot og giver meget karakter. Da jeg ikke har ekstensions og ville hade at skulle stå og toupere mit hår (for slet ikke at tale om at skulle rede det ud igen!) skal jeg kunne få volumøst hår kun via produkter – og nu har jeg fundet produkterne!!!!!

Geniale produkter

– Det vil faktisk sige…. man kan også nøjes med det ene (dette) Jeg ELSKER dette produkt!! Det skal sprayes i og er lidt en blanding mellem mousse og en hårspray i konsistens. Det sprayes i håndklædetørt hår ved rødderne og håret føntørres derefter – slut af med et hårspray for at holde på håret.

For ekstra volumen kan man med fordel supplere med dette produkt. Dette produkt beskytter også mod varmen fra hårtørren samtidig med at det giver massiv fylde og hjælper med at holde på stylingen. Produktet sprayes i længderne og håret føntørres. Håret kommer til at føles tykt, volumøst og lækkert.

img_4800

Produkterne dufter dejligt bær-agtigt – virkelig lækkert! Det der også er fedt ved disse produkter er, at håret stadig er fyldigt dagen efter og bare lige kan “puffes op” og så sidder det igen – nemt og enkelt! <3

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: Den af de værste følelser – forelskelse —  Hvis vi ikke har hemmeligheder for hinanden, kan vi ikke have et parforhold —- 12 ting, jeg er glad for, at jeg har lært, inden jeg fylder 30 — De værste opening lines på Tinder — 10 ting alle kvinder på Tinder har tænkt —-  Øjenbrynsløft med botox — Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde! —  Jeg har fået mine elskede æblekinder tilbage — Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intentionerne er der faktisk!!