Mit uperfekte jeg!

Den allerbedste bedste hårolie – og få 100kr i bonus!

Jeg bruger så godt som aldrig føntørre, glattejern osv., men jeg bruger ofte saltvandsspray og hårlak og det kan jo godt udtørre håret – og så må man jo ty til hårolie! Jeg har været en del i gennem og jeg går altid tilbage til denne olie! Den dufter så skønt orientalsk -og vanilje-agtig. Jeg bruger både shampooen, balsamen og olien fra dette mærke, men jeg er altså især vild med olien! Den giver så smukt og glansfuldt hår. Den trænger hurtigt ind i håret og fedter derfor ikke. Jeg bruger et par dråber hver gang, så den er meget drøj i brug (og jeg har tykt hår!) 

image

Der er lige nu tilbud på den, så den kan fås for 59kr for 50ml i stedet for 129kr – og 109kr i stedet for 199kr (køb og se olien her)

11751934_10206422031202383_7880078444908478414_n

Hop ind på siden Cocopanda og få 100kr i bonus ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor der er mange tilbud og rabatter – det kan gøres her

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Mit uperfekte jeg Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit uperfekte jeg!