Spar 70%!! - og få rabatkode oveni!!

Den bedste (og billigste!) tørshampoo

563153_10201969124962510_315327121_n

Alle os piger, der træner, kender til dette problem (men også andre der bare døjer med det) fedtet og uregerligt hår, der falder sammen og er umuligt! Her er tørshampoo en gave sendt fra himlen! Jeg har prøvet rigtig mange forskellige mærker – dyre som billige (Bumble and bumble, Matas, Gun Britt, Trine’s Wardrobe, Toni&Guy m.fl.) 

Jeg bruger tørshampoo (og saltvandsspray) til daglig, derfor er det essentielt for mig, at det fungerer FULDT ud og her er denne altså genial! (Se den her)

Den er så god og så koster den kun 75kr (for 200 ml!!) og er nu på tilbud til 45kr her! (eller 50 ml for 20kr!) Grunden til jeg er glad for den, er at den virker rigtig godt imod fedtet hår, gør ikke håret unødigt stift (som jeg f.eks. synes Bumble and bumble gør), håret kommer ikke til at se for pudret ud og en af de bedste ting ved den: Den fås i næsten ALLE farver, til forskelligt slags hår og med forskellige dufte! For os, der er er sorthåret, har problemet med at finde en god tørshampoo eksisteret læææænge! De fandtes altid i blondt, mindre blondt, til brunt hår osv., hvilket bare gjorde, at man kunne se pudderet i håret og det er virkelig ikke særligt lækkert!! Så med mindre man gav 350kr for Bumble and bumble (for 125 ml vel at mærke!) eller valgte et mærke, der bare ikke var særlig godt, var det næsten umuligt at bruge tørshampoo – men nu er løsningen her! Og for billige penge!! Elsker det! 🙂

Køb den fra 20-45kr her (og denne på 200 ml koster kun 29kr!) Der er altså mange penge at spare!! 🙂 🙂 

Læs også:Super tip til mørke rander om øjneneReality-livet har været godt for migupdate! Permanent makeup (øjenbryn)10 små-underlige facts om mig Verdens bedste primer, det bedste brow kit ever, spis nu den kål, piger!

Instagram: @rikkechili

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 70%!! - og få rabatkode oveni!!