Permanent makeup - de bedste råd til at vælge den rigtige og mest kompetente behandler

Jeg ønsker mig ikke børn – skal jeg lade mig sterilisere?

image

Der har indenfor den sidste uges tid været meget debat om unge kvinder og sterilisation. Nogle mener, at aldersgrænsen på 18 år er for lav (alderen blev sinket i 2013 fra 25 til 18 år, grundet et flertal i Folketinget) andre mener at den er, som den skal være. 

Jeg ønsker mig, som man nok ved, ikke børn. Og tanken om at få børn kommer til stadighed længere og længere væk fra mig – Jeg har skrevet et indlæg om det tidigere og reaktionerne var MEGET forskellige til dette – det kan læses her

Og så kommer spørgsmålet så – vil jeg lade mig sterilisere? Og svaret til dette er kort og godt, nej! Min argumentation imod at lade mig sterilisere er meget klar – hvorfor dog gøre det, når man aldrig ved, hvad fremtiden bringer – for slet ikke at tale om, hvad sådant et indgreb gør ved kroppen. Der er lavet meget forskning på området, der viser, at hele 40% af de 18–25 årige kvinder, der lader sig ste­ri­li­sere, for­try­der det senere i livet. – og hvad nu hvis (jeg tror ikke det sker) men hvad nu hvis jeg ændre mening? Selvom jeg er 29 i dag, kan det jo stadig ske. Den eneste positive ting jeg kan se, ved at lade sig sterilisere er, at man ikke kan blive uventet gravid – men det er der jo heldigvis også andre alternative præventionsmidler for at undgå. 

Det glæder mig, at der er en betænkningstid på 6 måneder for en sterilisation af unge kvinder – mange når heldigvis at skifte mening i denne tidsperiode. 

Jeg dømmer ikke de kvinder, der lader sig sterilisere – jeg håber bare så inderligt, at de ikke senere skifter mening, da en sådan operation er for ikke at sige umulig, så i hvert fald overordentlig vanskeligt at omgøre. 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Sorgenfri – Chok med chok på!! — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

1 kommentar

  • Maria

    Spændende indlæg med nogle gode overvejelser :)… Også lige et Off topic spørgsmål – hvad hedder din fine læbestift du har på? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanent makeup - de bedste råd til at vælge den rigtige og mest kompetente behandler