Øjenbrynsløft med botox

10 ting alle kvinder på Tinder har tænkt

 

unspecified

Swipe left, right, left, right, left. right and and so on. Den overfladiske app har længe været et stort hit blandt singler (og andre der bare søger lidt hygge) 😉 Swipe til venstre for NOPE, hvis hans billede ikke lige er dig og swipe til højre for LIKE, hvis han tiltaler dig.

Jeg har da også, efter jeg er blevet single, hentet app’en, der siges at være super overfladisk, da den hovedsageligt fokuserer på udseende.

Mine veninder og jeg har talt en del om app’en og fyrene derpå over et par glas vin (red. et par flasker vin) en del gange og jeg er med dette kommet frem til 10 ting alle kvinder, der benytter app’en, har tænkt i hvert fald én gang i deres søgning efter mr right (eller mr right now) Og jeg indrømmer gerne, at de ikke alle er super flatterende – hverken for os kvinder eller mændene!

tinder-header-2-664x374

 • Han er ikke suuuuper lækker, men hans venner ser da meget godt ud og det ser ud til, at han har en stor drengegruppe… Bum bum bum.. LIKE
 • 5 billeder med kasket – er han skaldet under den kasket, eller hvad sker der?!
 • Har han ikke bare ét billede UDEN solbriller?! Man kan jo ikke bedømme ham på det der!
 • F***, nej, PIS!!!! Der røg et superlike afsted og til hvem?!.. STOP DET! Jeg vil IKKE være DEN person! Efterrationalisering: måske så han godt ud…?
 • Hvorfor står han og poserer med en stegepande?
 • Ejer han kun én trøje?
 • (Hver gang en fyr er yngre end en selv) 6 års forskel er da ikke det store – og hvis han nu har fødselsdag først på året, så er det jo kun 5 år…
 • Hvorfor linker han til sin Instagram, når den er privat?! I need to stalk MUCH more before I make a decision!!
 • Skal, skal ikke, skal, skal ikke, skal…. Nå, jeg kommer nok forbi ham igen…
 • Yes, vi har fælles venner på Facebook – Nu skal der stalkes!!

Det der med stalkeriet får man aldrig nogen til at indrømme, men ikke desto mindre er det rigtigt! Alle gør det jo fra tid til anden – lad os nu bare være ærlige (og dette er selvfølgelig mine veninders erfaringer og naturligvis ikke mine egne!) 😉

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: Øjenbrynsløft med botox — Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde! —  Jeg har fået mine elskede æblekinder tilbage — Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

2 kommentarer

 • Kan især godt genkende den sidste… “Yes, vi har fælles venner på Facebook – Nu skal der stalkes!!” Jeg elsker at stalke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, generelt mænd der tager billeder med kasket på indenfor, skal vist undgås 😛

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenbrynsløft med botox