Jeg har aldrig været så glad for at være så grim (part 2)

Svar på tiltale efter junglen.

30127645_10214581827992203_5350168433377935360_o

Janni har flere gange udtalt sig om mig og andre af deltagerne fra Divaer i Junglen. Dette er første gang, jeg offentligt kommer med et modsvar og det bliver intet angreb, blot min version af situationerne. Jeg har deltaget i reality før, men jeg har aldrig oplevet noget lignede dette før. Derfor skriver jeg dette blogindlæg.

 

Jeg troede, den var lukket efter junglen

Jeg havde virkelig ikke troet, at hun kunne finde på at fortsætte “hadet” herhjemme. Janni skriver på sin blog “Jeg er ærlig talt rasende over at dramaet fra junglen forsætter efter vi er kommet hjem” Dette er første gang, jeg udtaler mig. Hun har udtalt sig flere gange om mig og talt med nogle mennesker jeg har samarbejde med om mig – ergo er det ikke mig, der har startet noget herhjemme men hende selv.

Hun skriver på sin blog, at jeg er billig. Ohh well…. Hvis hun vil “slut-shame”, så skal hun jo have lov til det. Jeg kunne aldrig finde på, at sidde og kalde hende ting – det ligger ikke til mig og jeg vil heller ikke få noget ud af det. Jeg får det ikke bedre med mig selv ved at gøre det. Jeg er single og nyder at være det og bare fordi man er single, er det jo ikke ensbedtydede med, at man går i seng med alle – det er en vanvittig påstand, synes jeg. Mit fokus ligger på mit arbejde og ikke på børn, en mand og andelsbolig. Jeg har det rigtig godt med mit liv. Jeg er så glad for, hvor jeg er i dag. At Janni ikke kan lide min livstil…. det er jo egentligt pænt ligegyldigt. Så er det jo bare godt, at det ikke er hendes liv. Hun fortalte mig i junglen en af de gange, vi talte om vores liv, at hun også er rigtig glad for sit liv og nyder hver dag og det er jeg oprigtig glad for – jeg ønsker hende intet ondt, kun at fortæller sandheden.

Hun skriver endvidere i sit blogindlæg, at der sad en fra produktionen af uden for min dør til hotelværelse, for at sikre sig, at jeg ikke kravlede ind til mændene. Jeg var ude at ryge flere gange i løbet af den nat (jeg havde drukket noget vin og når jeg drikker, så ryger jeg ofte) og der sad ingen uden for min dør. Ej eller tror jeg de ville gide det. De skulle jo også op næste dag og tilbage til junglen sammen med os – de var på arbejde. Derudover skal det siges, at jeg var lidt rundtosset den aften/nat, da jeg havde drukket lidt vin, så jeg formåede at låse mig ude fra mit hotelværelse hele 3 gange, hvilket resulterede i, at jeg måtte rende ned til receptionen og få dem til at låse op  – ej heller her, sad der nogle ude foran min dør. Hun skriver endvidere, at jeg var vulgær. Dette er hendes opfattelse og det vil jeg ikke forsøge at ændre på. Jeg vil kun dementere, når det er direkte løgne, der bliver sagt – hendes opfattelse af mig, er hendes opfattelse og i hendes verden er det sandheden.

Janni mener også, at jeg er en anden, når kameraerne er sluttet. Jeg har ikke hørt dette fra andre på mit hold. Jeg taler godt med en del af dem (også med nogle fra det andet hold) og vi har daglig kontakt. De sidder også hovedrystende over alt det, der er blevet sagt om mig. Derudover bliver jeg kontaktet af venner og bekendte, der grinende fortæller mig, sender snaps, sms’er m.m., med hvad hun nu har udtalt sig om. Men igen Jannis opfattelse af mig er hendes opfattelse og er hende vel undt.

Janni har også skrevet om, at jeg var fuld, da vi skulle have taget kampagnefotos. Janni var der i to timers tid, jeg var der i 9 timer. Mig og nogle af de andre deltagere drak nogle øl og havde det sjovt. Vi havde glædet os til at se hinanden igen og nød dagen. Og hvad så hvis jeg blev fuld? Janni var der ikke en gang der, hun var taget hjem og det har intet med selve programmet at gøre – det var efter vi var kommet hjem til Danmark igen. På mig virker det som om, at hun forsøger, at finde noget på mig bare for at kunne tale negativt om mig.

 

Uenigheder og overdrivelse 

En ting er uenigheder nede i junglen og at der ingen kemi var – fred være med det – men jeg synes ikke, at man behøver at gøre et stort nummer ud af det, når man kommer hjem. Hver gang der har været en ny artikel, har flere af os deltagere skrevet sammen og ikke forstået, hvor hun får de ting fra hun siger, for det er ikke rigtig noget, vi kan nikke genkendende til – det er i hvert fald ikke hele sandheden. Mange af tingene er så overdrevet. Et eksempel: hun siger i radio 24 7, at jeg drak ren vodka i lufthaven, inden vi fløj til junglen og at jeg sad og fyldte mig med lykkepiller og andre ting. For det første: Ja jeg drak noget alkohol, men ren vodka? Nej. Vi sad begge og talte om, at vi havde fået et par drinks med hver vores respektive veninder, inden vi tog hjemmefra. For det andet: jeg tog én antidepressiv pille. Jeg har panikangst – dette har jeg været åben og ærlig om. Jeg har også skrevet et blogindlæg om det, da jeg ikke synes, det skal være tabubelagt. Det er noget jeg må leve med og jeg er ikke flov over det. Derudover skal det lige siges, at man ikke bliver høj eller noget andet af at tage en masse antidepressive, så dette vil jeg gerne advare imod, hvis man skulle få den tanke – det er ikke det værd 😉 Og de “andre ting” jeg skulle have fyldt mig med, kan jeg simpelthen ikke komme i tanke om, hvad skulle være. Måske en allergi pille, da jeg har allergi….. Udover dette ejer jeg ikke rigtig andre former for piller.

Ej heller var der vagter i junglen, der holdt øje med, at vi ikke krøb ned  soveposen til mændene, som Janni også har sagt. Jeg og de andre har i hvert fald ikke set nogle vagter.

De overstående eksempel er bare få ud af mange, hvor der har været vilde overdrivelser fra Jannis side af. En fjer bliver konstant til fem høns. Janni har været mere efter Caroline end efter mig og guderne skal vide, at jeg har været mere ramt af, hvad hun har sagt om Caroline end om mig, fordi jeg simpelthen ikke kan forstå, at man kan få sig selv til det. Caroline og jeg er hinandens modsætninger og det er nok også derfor, jeg godt kan lide hende. Hun er så umiddelbar, sjov, sød, omsorgsfuld og er bare generelt en skøn kvinde – det er dog ikke pga. mit forhold til Caroline, at jeg synes, at Jannis udtalelser er grove – det er simpelthen fordi, jeg ikke kan forstå, at man kan have så lidt respekt for et andet menneske.

Janni skriver i sit blogindlæg “….jeg er rystet over de ting der skrives om mig på Carolines blogs” Hvis man læser Carolines blogindlæg og så hører og læser alle de ting, Janni har sagt om os, burde det være os, der var rystede. Janni har kaldt os skældsord, fordrejet sandheden m.m. Jeg forstår ikke, hvordan man kan svine andre mennesker til og ikke tro, at der vil blive givet svar på tiltale. 

 

Stå ved dine valg

Jeg har den holdning, at hvis man f.eks. har valgt at være med i et program, så må man også stå ved det. Og hvis man fortryder det, så må man tage den på egen kappe og ikke give de resterende deltager skylden for, at man har fortrudt. Det er ikke vores skyld, at hun havde en dårlig oplevelse – den må hun tage på sig selv.

Og igen: jeg vil ikke sige og kalde hende alt muligt og sidde og udlevere hende (sandt eller falsk), som hun har gjort med os. Det får jeg ikke noget ud af. Jeg vil blot give svar på tiltale, når hun kommer med alle mulige påstande og åbenbart fortsætter her halvanden måned efter, vi er kommet hjem fra junglen.

Det med at forsøge at sætte andre mennesker i et dårligt lys for selv at fremstå bedre, synes lidt nederdrægtigt og jeg har aldrig oplevet det før. De unge mennesker jeg har lavet tv med før har aldrig lavet sådant et nummer (jeg har i hvert fald aldrig oplevet det på egen krop) Kunne vi være uenige og skændes, ja. Men der var en grænse. Den grænse har hun så bare ikke og derfor er den kommet så langt ud.

Janni har taget kontakt til nogle samarbejdspartnere jeg har og talt om mig – altså om hvad hun synes om mig. Dette er mit professionelle virke.  Jeg forstår ikke, hvorfor en oplevelse i junglen har fået hende til at gøre sådan noget. Der er ingen tvivl om, at hun ikke bryder sig om mig og det er helt fint. Ikke alle mennesker kan have kemi, men at køre den videre herhjemme er over min forstand. Sid sammen med nogle veninder, latterliggør og grin af mig – det er helt fint, men at forsøge at ødelægge mig, fordi du ikke kan lide mig? Det er over min forstand.

 

Lad den der er ren kaste den første sten

Jeg tror, man skal passe på med at sidde og dømme andre mennesker, hvis man ikke selv er fejlfri. Derfor ønsker jeg heller ikke at tale grimt om Janni. Jeg er ikke fejlfri. Jeg har begået fejl, truffet dumme beslutninger m.m. Jeg har førhen levet et hårdt og knap så smart liv og det må jeg leve med og jeg gør det glædeligt. Det har gjort mig til det menneske, jeg er i dag og jeg er lykkelig for det.

 

Jeg er langt fra perfekt 

Ja, jeg har lavet dumme ting i mit liv: Jeg kommer fra en social belastet familie, været på et hjem for utilpassede unge, jeg har haft et misbrug af morfin, levet med en meget voldelig mand i 3 år, været ude for et seksuelt overgreb, drukket mig aaaaalt for fuld alt for mange gange og jeg har truffet nogle meget ringe beslutninger – jeg har fået mine slag i livet, men dette har også bare lært mig, at det du ser på overfladen, kun er en brøkdel af et menneske. Så hun kan sagtens, som hun allerede har gjort, gå ud i pressen og fortælle dårlige ting om mig – sande som usande – men det vil aldrig fortælle hele mennesket. Og hvis det er hendes behov, kan jeg ikke stoppe hende. Det er noget iboende i hende, der gør, at hun føler, at det er en nødvendighed. Jeg kan kun håbe på, at folk tænker sig om en ekstra gang, inden de vælger at løbe med en halv vind i underholdningens tegn.

 

Jeg har her vedhæftet et link til en video, hvor Caroline udtaler sig til Se&Hør om Janni og hendes udtagelser.

Se den her

Det er helt forståligt, hvis Janni kommer med et modsvar til dette blogindlæg, selvom hun har skrevet i sit blogindlæg, at hun ville lukke den nu. Jeg skriver ikke dette indlæg for at give hende mundkurv på. Jeg skriver det kun, fordi jeg vil  fortælle min side af sagen. Jeg kan ikke tage hendes opfattelser af de forskellige situationer fra hende og det ønsker jeg heller ikke. Dette indlæg handler om mit behov for at fortælle min version af oplevelsen i junglen og det efterfølgende fnidder, der har været.

Det skal siges, at jeg har haft en super fed oplevelse i junglen. Jeg er så glad for, at jeg har deltaget og fået denne oplevelse med!

 

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

 

 

 

 

11 kommentarer

 • Katrine

  Hun har ondt et hvis sted fordi du en smuk og klog pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej Katrine
   Tusind tak for dine søde ord om mig :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Rikke
  I mine øjne har Janni, og for den sags skyld også Fie, et skævvredet og gammeldags værdigrundlag, hvor man er et “ordentligt” menneske, hvis man udadtil fremstår jomfruelig, sat og med en stor materiel kapital. Det, at de så samtidig langer groft ud efter andre, og overskrider alle grænser for, hvad der er ok at sige, overvejer de ikke som en del af mellemregningen. De er fuldstændig clueless ift. hvad det vil sige at opføre sig som ordentlige mennesker. Jeg synes det er rigtig ærgerligt, at du og Caroline skal stå model til så mange totalt ynkelige forsøg på at sætte jer i et dårligt lys. Jeg håber, at folk, der følger denne konflikt, kan se, at J og Fs opførsel er under al kritik og at “klasse” ikke hænger sammen med grundig slutshaming af andre, samt hvad man er i besiddelse af rent materielt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej Eva.

   -Tak for din fine kommentar 🙂
   Jeg håber også, at folk kan se, hvad der foregår i de konflikter og hvem der angriber hvem.
   Jeg mener ikke, at man skal bekæmpe hinanden på den måde med name calling, hån og respektløshed.
   Vi skal opløfte hinanden – både i det virkelige liv (og i junglen) 🙂

   Mvh
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Hej Rikke,

  Det er et rigtigt fint indlæg. Jeg synes det er så god stil, at du ikke nedværdiger dig til at deltage i den primitive mudderkastning.

  Janni har på ingen måde klasse – hun har så vidt jeg ved aldrig udrettet noget selv. Hun har giftet sig til en masse goder – men hun er ikke bedre end nogen andre af den grund og hun har da heller ikke opsnappet bare den mindste smule dannelse, som der kunne tænkes, at være i de kredse,hun færdes i via sin mand.
  Hendes mands venner frarådede Karsten at gifte sig med hende, da man mente, at det ville være dårligt for en mand i hans position, at blive forbundet med et menneske som hende. ;o)

  Nå, nok om drama mennesket!

  God stil, godt indlæg og pøj pøj i tv programmet 🙂

  Mvh. Kitt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Kitt.
   Mange tak for din besked og dine fine ord om mig.
   Det glæder mig, at du synes godt om indlægget. -og tak for ‘pøj pøj’ 🙂 🙂
   Mvh
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Rikke
  Jeg skriver aldrig til nogle, men kan ikke lade være!—-
  Du er simpelhen alt for KLOG og smuk til at være i det taber taber program…
  Lad ‘Hende’ der være, hun har ingen hjerne
  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Rikke.
   – Tak for din besked og for dine søde ord om mig 🙂
   Mvh
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du rammer spot on her. Jeg synes virkelig, at du beviser, hvordan man håndterer konflikter på en ordentlig og oprigtig måde. Jeg synes, det er virkelig sejt, at du ikke falder i fælden med at give igen. Du er et forbillede for unge mennesker, i en tid hvor mange andre ikke er det. Kæmpe cadeau til dig!

  Jeg synes i øvrigt også, at du er modig, og at det er så flot, at du er nået dertil hvor du er til trods for din opvækst.
  Og jeg mener bestemt heller ikke, at klasse har noget med kapital at gøre – nærmere at være i stand til at behandle andre mennesker som ligeværdige medborgere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Mange tak for din besked og dine flotte ord – den sætter jeg pris på.
   Det er dejligt at vide, at der er mennesker som dig derude, der ser tingene på den nuanceret måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olsen

  Godaften Rikke!

  Man skal kæmpe de kampe, som man kan vinde! Mod dumhed vil selv den bedste strateg undgå kamp, men som du tage til genmæle med pennen som sværd! Du er betagende smuk, intelligent og med en fantastisk personlighed… Kort sagt! Du er fuldstændigt fejlcastet til sådan en udsendelse!! Lad os endelig få meget mere af dig på tv og meget gerne hvor dine kompetencer bliver brugt til fulde!!!

  P.s Godkend mig lige på Face:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har aldrig været så glad for at være så grim (part 2)