Husk nu hvor du kommer fra - åhh come on!

Freddy Wr Up – og rabatkode!!

image

Jeg har længe været en strømpebukser/leggings pige. Det hænger nok sammen med, at da jeg ikke var super glad for min krop, var det så nemt at tage et par sorte strømpebukser på med en trøje, der gik ned til midt på låret. Så var maven og bagdelen ligesom dækket til og væk. Men nu hvor jeg har fået en nogenlunde figur, skal den jo også vides lidt frem 😉

Jeg har simpelthen set og læst så meget om de hersens Freddy Wr Up bukser, så nu skulle de prøves. Og hold nu op altså!! Jeg er forelsket!! – længere nede i indlægget er der en rabatkode på 10%! <3

image

 

De sidder simpelthen som om, de er skræddersyet til mig! De er SÅ fede!! – Og så giver de ingen handtag! 😀

Jeg vidste først ikke rigtig hvilken størrelse, jeg skulle have, så jeg valgte med at bestille nogle, der desværre var for små (jeg modtog dem dagen efter, jeg bestilte) Jeg skrev til Fitfashion.dk, hvor bukserne er fra og sendte dem retur. Dagen efter de havde modtaget dem, modtog jeg de nye par – lyn hurtig levering – I LIKE!! 🙂

image

 

Disse er regular waist, dvs. 3 cm højere end de alm. Wr Up. Og det sidder bare fantastisk på bagdelen 😉 Da jeg først tog dem på, var jeg faktisk ret positivt overrasket! Træningen har endnu ikke givet mig min drømme bagdel, men med disse på, er den der!! LÆKKERT!! <3

image

Jeg var faktisk lidt betænkeligt ved, at disse træningsbukser er lavtaljede, men jeg må indrømme, at jeg ikke har haft mine ellers yndlings-træningsbukser på siden – tror jeg har fået en ny favorit! Jeg troede faktisk, at de ville være dårlige at squate i, da de er lavtaljede, men alle Freddy bukserne er lavet så smarte, at de har en slags gummi kant, hvilket gør, at det faktisk er lige meget hvilken bevægelse man laver – det bliver hvor de skal! Det er sgu smart! Og så giver de jo bare en super butt! 😉

image

 

 

Der findes så mange kopier af Freddy bukserne, men de kan slet ikke hamle op med den ægte varer. De ægte er så lækre i materialet, der er rigtig meget stræk i og de sidder bare som de skal – som sagt jeg; jeg er forelsket! 🙂

De smider til tider konkurrencer op om bukser på deres Facebook – hop ind og følg med der og hold dig opdateret om alle konkurrencerne.

På deres Instagram-profil bliver der smidt mange lækre billeder op og man kan følge med i hvilke nye modeller der kommer hjem.

Spar 10% frem til d. 10/4-16 – blot skriv RIKKE10 ved bestilling! 

I vil ikke fortyde køb af disse bukser! De er simpelthen SÅ geniale!! <3

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne:Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

3 kommentarer

 • AnnikaMie

  Har også selv 3 par og de er fantastiske! Eneste minus er dog kvaliteten. De bliver hurtigt nussede og der går let hul i dem. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære AnnikaMie
   Jeg kan høre, at du er lige så glad for bukserne, som jeg er 🙂
   Jeg tror at det er vigtigt, at man følger vaskeanvisningerne helt korrekt, når det kommer til visse bukser – jeg håber i hvert fald
   at mine holder EVIGT!! (der krydses fingre) ;D 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Må jeg spørge om hvilken størrelse du bruger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk nu hvor du kommer fra - åhh come on!