Restylane til mørke rander under øjnene!

Den helt store forskel på disse to billeder

13051774_10208402749279097_6950507228626368900_n

Det er så vildt, som tingene kan ændre sig! Jeg fik tilsendt nogle billede i går, der er fra mine teenageår – først sad jeg og smilte, da jeg så dem, men derefter kom mine tanker til at kræse sig om mit liv dengang.

Når jeg ser tilbage over min teenageår (og det har jeg gjort meget over det sidste års tide – nok fordi jeg er ved at ramme de 30 år – og derfor har skrevet indlæg om før såsom: Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!!Jeg er efterhånden nået den alder, Jeg ville ikke leve mere, 12 ting jeg er glad for, jeg har lært, inden jeg fylder 30) bliver jeg til stadighed ramt af den usikkerhed og manglende livslyst, jeg følte på daværende tidspunkt – ikke at jeg derved, kommer til at have den følelse nu, men jeg kan mærke, hvordan jeg havde det da. Men det der mest af alt rammer mig, er hvor vidunderlig livet nu er – så meget livsglæde, livskvalitet og mod på livet! <3  

Dengang

På det første billede var jeg 16-17 år. Jeg levede forholdsvist usund: tog sol 2-4 gange om ugen, vejede ca. 40 kg, røg cigaretter hver dag, røg lidt hash/tog nogle stoffer, levede i et voldligt forhold, tog én dag af gangen, døjede med depressive tanker, var selvdestruktiv og var bare ikke i særlig god kontakt med mine følelser.  – og det med at lægge en korrekt makeup var nok heller ikke liiiige….  

Nu 

Det andet billede er fra nu her. 29 år, dyrker en del motion, spiser varieret, (ryger dog til tider cigaretter til en fest eller to 😉🙈), Jeg har fået et formål med livet, er glad hver morgen jeg vågner, og har fået bearbejdet en del tanker, følelser og forhold. Intet er perfekt – det bliver det nok aldrig, men tankerne om, hvor man kunne være og så hvor man er er en kæmpe motivationsfaktor!!

Jeg har mange lignende billeder fra den tidsperiode af mit liv. Synes bare at dette lidt viser, hvor vigtigt det er, at tage sig godt af sig selv og være god ved sig selv 😍💜 Hav lidt selvironi, når livet ikke går, som man helt ønsker sig, men arbejd alligevel hen imod et mål, som du selv har det dejligt og ønsker at leve med! <3

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Restylane imod mørke rander under øjene — Sorgenfri – Chok med chok på!! — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restylane til mørke rander under øjnene!