Hvorfor anbefaler jeg permanent makeup og hvem som behandler - plus før -og efterbilleder

Jeg har aldrig været så glad for at være så grim…..

3251743a-4366-4aae-9d65-8c91fdbad42a

Ja, jeg ser slem ud og ja, jeg var ødelagt, træt, omtumlet og meget mere, men mest af alt, var/er jeg super glad. Dette billede er taget d. 28. nov sidste år på en taxatur fra et hospital i Istanbul på vej til mit hotel. Jeg har dagen forinden fået foretaget en næseoperation, hvilket jeg har ventet 14 år på.

Jeg vil med start i dette indlæg skrive 3 indlæg om min næseoperation. Dette første indlæg kommer til at handle om, hvorfor jeg valgte at få foretaget en næseoperation, hvordan og hvorfor jeg valgte det hospital, jeg gjorde og hvorfor jeg valgte Tyrkiet fremfor Danmark.

 

Hvorfor en næseoperation

Jeg har som skrevet ovenfor ønsket mig en næseoperation siden jeg var 14år – både af kosmetiske grunde men også fordi jeg ikke kunne trække vejret ordentligt igennem næsen. Min knogle på næseryggen spærrede desværre en del og var en stor belastning for mit aktive liv. Det kunne godt være en mulighed, at få operationen her i Danmark helt gratis, da jeg havde vejrtrækningsproblemer. Så hvorfor valgte jeg at tage kontakt til BeautyTrips og tage hele vejen til Tyrkiet og betale for operationen…

Hvorfor BeautyTrips og Tyrkiet

Der er 3 grunde til at jeg valgte at tage til Tyrkiet og få foretaget min operation i stedet for her i Danmark:

 1. Den første grund er fordi, jeg kender en del, der er blevet opereret i gennem Beautytrips og de er rigtig tilfredse med deres resultater.
 2. Den anden grund er fordi, jeg har det sådan, at hvis jeg alligevel skal have åbnet næsen og igennem en stor operation, kan jeg ligeså godt få ordnet alt det, jeg er utilfreds med. Og jeg VED godt, at jeg ikke havde en “forfærdelig” næse før og jeg VED også godt, at en kosmetisk operation ikke var nødvendig – dog er det ikke vigtigt for mig, hvad andre synes er (eller ikke er) nødvendig for mig, men hvad jeg selv synes – dette ønsker jeg at slå fast.
 3. Den tredje grund til, at jeg valgte at blive opereret i Tyrkiet fremfor Danmark er fordi, jeg har på fornemmelsen, at de i Tyrkiet (og for den sags skyld Irak) er bedre til at lave næser end i Danmark. Hvis man ser på iraneres og tyrkeres næser, så er der bare mere at arbejde med (og det er bare ærligt) derudover, så ved jeg, at de i disse lande laver mange af disse operationer.

I det næste blogindlæg vil jeg vise billeder og videoer fra turen samt skrive om hele forløbet (pris, smerter, forventninger, kirurgerne, hotellerne m.m.)

I får lige et billede med nu – dette er taget lige inden, jeg skal opereres og hvor jeg er ved at blive kørt ned på operationsstuen.  

hospitalet

For en god ordens skyld vil jeg nævne, at jeg efter min operation er blevet ansat hos BeautyTrips som patientkoordinator og PR-ansvarlig. Jeg blev opereret i slut nov. og ansat i feb. Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at hvis jeg ikke var tilfreds med resultatet, ville jeg aldrig have taget jobbet. Dermed kan jeg sige, at jeg er super glad for mit (stadig nye) foreløbige resultat (det endelige resultat kan først ses efter et års tid)

Hvis man vil se eller høre mere om kirurgernes arbejde, kan man hopper ind i Beautytrip gruppen (kun for kvinder) eller skrive til os her.

 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Samfund

Skønhed

 

Personligt

 

Dating

 

Træning

 

Div. 

 

 

2 kommentarer

 • RikkeK

  glæder mig til at høre mere om det! da jeg selv så gerne vil have lavet min, men er så bange for at få den lavet i udlandet, da danmark ikke er dygtige nok endnu.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej RikkeK
   Det var nemlig af samme grund, jeg valgte Tyrkiet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor anbefaler jeg permanent makeup og hvem som behandler - plus før -og efterbilleder