12 ting jeg er glad for, at jeg har lært, inden jeg fylder 30

Husk nu hvor du kommer fra – åhh come on!

 

image

Jeg undskylder på forhånd for dette lidt sure opstød af et indlæg, men jeg er altså nødt til lige at komme ud med det. – For hvorfor er det lige, at vi i vores samfund konstant skal undskylde for, hvis vi synes, at vi er kommet bare lidt frem i verden, er stolte af vores liv eller bedrifter? Hvorfor er det, at man “altid skal huske hvor man kommer fra” (ment på den der kom-lige-ned-på-jorden-igen måde) bare fordi, man er stolt af og lykkelig over sit liv?

Jeg har over de sidste 3 års tid modtaget beskeder og mails fra folk, som har kendt/kendt til mig førhen, om at jeg også liiige skal huske for jeg kommer fra – det er ikke mange, men den sidste jeg forleden modtog, fik altså bægeret til at flyde over.

Jeg stiller mig uforstående overfor det faktum, at folk føler et behov for at skrive sådan til mig. Jeg husker præcis, hvor jeg kommer fra – lige netop derfor er jeg også endnu mere glad for, hvor jeg er i dag! Jeg havde det ikke godt førhen. Jeg var så ekstremt usikker, meget føjelige (fordi jeg ikke turde at stå ved mine egne meninger) boede i en del år sammen med en mand, der slog mig, jeg havde et misbrug af morfin præparater i en årrække og jeg havde det rent ud sagt så utroligt dårligt – hvorfor er det lige, jeg stadig skal huske på det konstant for at føje andre?

 

Hvad er vigtigst?

Det kan godt være at nogle mennesker, bedre kunne lide mig da, det er er da ikke det vigtigste – det vigtigste er vel, hvad JEG mener om MIG SELV?! – det er jo MIG, der skal leve mit liv – ikke dem.

Jeg siger ikke, jeg ikke havde nogle gode tider førhen, for det havde jeg selvfølgelig – jeg har det bare så meget bedre og federe nu og jeg er lykkelig!! – Dette er noget der er sket indenfor de sidste 4-5års tid. Jeg føler mig som mig (hvis det giver mening) og hviler i mig selv.

Vi har alle en fortid, som stadig har en del i vores fremtid, men vi bestemmer selv på hvilken måde og hvis man vil det nok, kan ens mindset ændres, så man får det negative lidt på afstand og fokuserer på det positive.

 

Er din mening mon vigtig for mig?

Så inden du skriver til mig om, at jeg skal huske mine rødder, så tænk lige over, hvor langt ude i kæden, du er. Hvis du nu er min søsters venindes lillesøsters bekendte, så er sandsynligheden for at din mening betyder det store for mig forholdsvis minimal.

Igen, beklager dette lidt negative indlæg, men det skulle altså lige ud – og i gennem dette indlæg har jeg vist også “indirekte” fået ud, hvad jeg mener om janteloven! 😉

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

(Billede: Peter Kjær Guldbæk http://www.pkg.dk/)

1 kommentar

  • Tina

    Utroligt så smålige nogle mennesker forbeholder deres ret til at være, men kender det ALT for godt – desværre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 ting jeg er glad for, at jeg har lært, inden jeg fylder 30