Dette har gjort mine morgen-/makeuprutiner meget nemmere!

Jeg har fået mine savnede og elskede æblekinder/kindben tilbage!!

Jeg bliver jo ældre (selvom jeg altid er ked af at indrømme det!) Jeg rammer de 30 om et par måneder på trods af, at jeg SLET ikke føler mig som en på 30 – derfor skal mit udseende jo heller ikke afspejle de skræmmende 30år! 😉

image

Jeg har altid været så glad for mine æblekinder, men her de sidste par år, har jeg desværre lagt mærke til, at jeg er begyndt at miste dem lidt. Derfor gik jeg i tænkeboks og nu har jeg fået gjort noget ved det!

Som mange af jer ved, har jeg fået fjernet mine mørke rander med restylane. Da jeg smed noget op om den behandling her på bloggen, fik jeg VIRKELIG mange henvendelser fra andre med samme problematik og jeg har også hørt positivt tilbage fra en del, der efterfølgende har fået foretaget behandlingen og hvor er jeg glad for alle de lækre resultater!! I kan læse om mine to behandlinger for mørke rander og se billeder og videoer her

Klinik N’age

Nå, men jeg tog kontakt til N’age (der også foretog behandlingen imod mørke rander)

Grunden til at jeg valgte N’age til at starte med, var at jeg på deres hjemmeside, blev fanget af et før -og efterbillede af en mand, der har fået restylane imod sine mørke rander hos dem – jeg var hooked! (Se billedet her ved at scrolle ned til billederne)

Jeg gik derefter ind på deres Instagram og tjekkede dem ud. Jeg bruger Instagram meget til at tjekke klinikker, behandler osv. ud, da det ofte er resultater i “rå” form, uden for megen udenom snak. Der ligger en del før og efter billeder billeder på deres Instagram af de behandlinger klinikken udfører (følg dem eller tjek deres Instagram ud her)

Jeg fik en konsultation sidste tirsdag (d. 28/6) og fik foretaget behandlingen den efterfølgende torsdag. Min behandler var igen Christian Madsen, som er kosmetisk sygeplejerske på klinikken i København. Nu er jeg jo blevet behandlet af Christian før og jeg føler mig i så gode hænder hos ham. Han er god til at forklare, hvad der sker og kommer til at ske og han er meget observant!

Perlane vs. restylane og virking

Restylane- produkter (her restylane og perlane) er sterile geler, som består af en ikke-animalsk, stabiliseret hyaluronsyre (som iøvrigt findes overalt i vores bindevæv – dvs. noget vi har i kroppen i forvejen) Det bruges til at udglatte furer og rynker og giver volumen. Det der bliver brugt til kinder/kindben hedder perlane. Perlane har større partikler end restylane og perlanen er her lagt dybere end restylanen under øjnene.

Jeg fik 1ml ind i hver side, hvilket egentligt er en pæn del, men da jeg fik 0,8ml (+) ind under øjnene (de mørke rander) vidste jeg, at jeg kunne “trække” en del.

Behandlingen 

Behandlingen foregår ved, at der bliver smurt noget bedøvende creme på. Det sidder i 5-10 min’s. tid. Derefter sprittes der af og så er der gjort klar til selve behandlingen, som foregår ved at perlanen bliver sprøjtet ind (i mit tilfælde to steder i hver kind) 

Herunder, en video af behandlingen

Det gør faktisk ikke ondt, det kan selvfølgelig mærkes, men det er også det. Det skal så siges, at det kan mærkes noget mere om aftenen efter behandlingen, men dagen efter er det faktisk fint nok igen (det er selvfølgelig lidt ømt, men ikke mere end det)

Resultat

Her er nogle før -og efterbilleder af behandlingen

image

Det første billede er før og det andet billede er efter. Jeg er simpelthen SÅ glad for det!! Efterbilledet er taget dagen efter behandlingen, hvilket vil sige, at det ikke er blevet helt “smooth” endnu (det sker efter et par dage) Men det er et super resultat og jeg er lykkelig!!

image

(Første billede inden) – Forfra kan jeg ikke se en ligeså stor forskel, men det er jo også lagt i kinderne/kindbenene (og ikke helt ude ved hårgrænsen) Dog kan jeg godt se, at der er kommet mere volumen og det var jo også forhåbningen! 🙂

 

Det efterfølgende billede er 4 dage efter behandlingen og dette er det blivende resultat

image

Jeg er SÅ glad for det og det har givet rigtig meget volumen – jeg har fået mine fantastiske æblekinder tilbage!! <3 🙂

 

Hvis denne behandling kunne være noget, er der gratis konsultation hos N’age – deres kontakt info kan findes her. Prisen på behandlingen varierer lidt men ca. 25ookr (+/-) og aftales ved konsultationen.

I kan også hoppe ind og tjekke deres behandlinger ud på Instagram eller holde jer opdateret om de forskellige behandlinger på deres Facebook.

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

2 kommentarer

 • Bech

  Du godeste..! 30 år!! Jamen, du får da et problem, når du runder de 40, 45, 50 osv.
  KRoppen og ansigtet ændres (OG ældes) med alderen. En ganske naturlig proces, som indikerer noget livserfaring. Tag dog imod det med åbne arme. Ansigtet får langt mere struktur omkring de 40. Mere kvindelighed (eller mandlighed) og vil ikke længere ligne et barn.
  Et BARN har æblekinder – ikke en voksen kvinde eller mand, for dén sags skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej Marlene.
   Tak for din kommentar 🙂
   Nu bestemmer jeg jo selv, hvad jeg synes og mener, ligeså vel som du gør. Husk når du skriver ting som disse, at hvis du gør noget for din skønhed, så kaster du med sten, imens du bor i et glashus.

   Hilsen en KVINDE der virkelig elsker sine æblekinder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette har gjort mine morgen-/makeuprutiner meget nemmere!