Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde!!

Øjenbrynsløft med botox

image

Jeg har, som en del af jer ved, fået restylane og perlane for at afhjælpe mine mørke rander under øjene og for at få mine elskede æblekinder tilbage. I den forbindelse har jeg talt lidt med min behandler på N’age. Jeg har en tendens til at løfte mine øjenbryn og det er blevet værre med årene. Dette giver desværre nogle uheldige linjer i panden over brynene, og det er jeg lidt trist over. Jeg har hørt om øjenbrynsløft og tænkte at jeg ville undersøge det.

Et øjenbrynsløft foretages med botox og dette er grunden til, at jeg har været lidt påpasselig med det. Restylane og perlane, som jeg tidligere har fået består af vand (98%) og hyaluron (2%), som i forvejen naturligt findes i huden, men botox er en lidt anden sag.

Hvad er botox og hvad gør det

Botox er faktisk en gift. Giftstoffet bliver dannet af den bakterie, der hedder Clostridium botulinum. Botox bruges verden over til behandling af smertefulde krampetilstande og er her, på trods af at det er en gift, meget nyttig. Præparatet kan også bruges til at lindre spændningshovedpiner og lign. Botox er dog mest kendt for at kunne behandle rynker i panden og i øjenomgivelserne. Måden hvorpå botox reducerer rynker er ved at minske musklernes evne til at trække sig sammen i de områder, hvor det sprøjtes ind. Mængden af produktet i disse behandlinger er meget små og derfor ikke farlig.

Resultat 

Resultatet af en botox behandling er, at huden bliver glattet ud og at rynker bliver mindre synlige – Men botox kan også bruges til at løfte med – i mit tilfæde brynene. Dette sker med at “lamme” spændingen i de muskler, der trækker øjenbrynene ned – dette giver også et let løft af huden over øjenlågene, hvilket jeg er rigtig glad for! Resultatet ses efter 3-8 dagen og den fulde effekt kan ses efter 2-3 uger. Effekten varer i ca. 3-4 måneder. Hvis man holde behandlingen ved lige, bliver musklerne ofte mere inaktive, hvilket medvirker at den rynkefrie effekt være længere.

Behandlingen 

Behandlingen foregår ved at der bliver sat nogle mærker i de områder, hvor man ønsker virkningen og selve behandlingen varer ca. 5-10 min. alt efter hvor mange steder produktet skal injiceres.

Sådan her så jeg ud efter “mærke påsætning” og inden behandlingen.

image

Som man kan se, fik jeg også botox i panden og imellem brynene – resultatet af dette, kommer i et andet indlæg.

Jeg har en kort video af behandlingen, så I kan se, hvordan det foregår.

Jeg må være ærlig og sige, at det ikke er en smertefri behandling. Restylane og perlanen kunne godt mærkes, men det gøre ikke ondt – det synes jeg dog, at botoxen gjorde. Jeg kunne godt holde det ud, men det var altså ikke smertefrit.

Mit resultat 

Her er et billede inden behandling (øverste billede) og en uges tid efter behandling (nederste billede)

image

Jeg kan selv tydeligt se forskel og jeg er simpelthen allerede SÅ glad for det – også for løftet af huden over øvre øjenlåg!! Den fulde effekt kan ses efter ca. 3 uger.

Hvis denne behandling kunne være noget, er der gratis konsultation hos N’age – deres kontakt info kan findes her. Da jeg fik en pakkeløsning (grundet de andre ting, jeg også skulle have lavet) har jeg ikke den eksakte pris, men man skal regne med ca. 800. Prisen aftales ved konsultationen.

I kan også hoppe ind og tjekke deres behandlinger ud på Instagram eller holde jer opdateret om de forskellige behandlinger på deres Facebook.

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde! —  Jeg har fået mine elskede æblekinder tilbage — Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde!!