Vi kvinder gør os selv til det svage køn

Spar op til 80% på alt til din hverdag og mere til – med samme gode kvalitet som til fuld pris

img_4376Jeg er kæmpe fan af at spare penge! Dog vil jeg aldrig gå ned på kvaliteten for at spare penge. Så at spare penge OG(!) få den samme gode kvalitet er jo det ideelle – og det kan faktisk lade sig gøre!

Alt dette på billedet har kostet godt vel 700kr – laaangt under halv pris. Bare mascaraen i sig selv (uden øjenmakeupfjerneren og øjencremen der er med i pakken) koster normalt (vejledende pris) 280kr, Vichy solcremen 135 kr, matcha teen fra Urtekram 58kr og primeren fra Youngblood 43kr5. Allerede der er man oppe på 908kr – og dette er kun 4 af de 24 ting/produkter, der er at se på billedet.

Derfor er jeg fan af Luxplus

Dette indlæg er skrevet ford jeg virkelig gerne vil fortælle om denne fantastiske webside! På den måde kan flere mennesker få mulighed for at spare en masse penge – for hvis man kan spare en del penge på sine dagligdags varer, hvorfor så ikke gøre det? Ved at købe rengøringsprodukter, vaskemidler, skønhedsprodukter, helsevarer, kaffe m.m. på Luxplus.dk sparer jeg en hel del på de varer, jeg bruger mest. Og et lille råd til kvinderne: vi ved om nogen, hvor DYRT det er at købe bind, tamponer og intimsæbe. Her er der virkelig mange penge at spare på Luxplus! Tjek det ud her.

Og en lille side bemærkning: Mange har spurgt ind til den mascara, jeg bruger (billedet herunder er af mine vipper)

image

Og min absolut yndlingsmascara, kan købes på Luxplus – se den her eller læs indlægget om hvorfor jeg altid vender tilbage til denne, her.

Ekstrem hurtig levering og gratis fragt

Jeg er ret imponeret over Luxplus’ leveringstid og det at fragten er gratis. Jeg bestiller ofte mine varer, når jeg sidder over morgenkaffen og allerede dagen efter modtager jeg mine varer – det er altså ret god service. Derudover er fragten gratis og der er 30 dages returret. Jeg har én gang på de næsten 2 år, jeg har benyttet mig af Luxplus, skulle have en vare returneret. Jeg ringede derind, forklarede dem situationen og allerede dagen efter havde jeg en ny vare. Nemt, enkelt og hurtigt!

Køb mere, spar mere  og spar medlemskabet/abonnementet

Hver gang man handler på Luxplus optjener man nogle såkaldte bonuscash – læs om bonuscash’ene her. Disse bonuscash kan så bruges på det næste køb og derved sparer man endnu mere. På den måde kan man også spare medlemskabet. Den første måned er gratis, derefter koster det 89kr pr. måned at være medlem, men her kommer bonuscash’ene ind. Jeg har flere gange oplevet at optjene så mange bonuscash, at mit medlemskab faktisk blev gratis. På den måde ment at jeg på en ordre måske har optjent 110 bonuscash , hvilket er lig med 110kr. På den måde har jeg egentligt sparet medlemskabet – og lidt til. Det er dog også muligt at købe på Luxplus uden at være medlem, dog er priserne ikke lige så fordelagtige, som hvis man er medlem, men der er stadig penge at spare.

Ægte varer

Når jeg har fortalt folk om Luxplus, spørger de ofte om ægtheden pga. priserne og varerne ER ægte. Måden hvorpå Luxplus fungerer er, at de sparer mellemledet væk – på den måde bliver varerne billigere. Jeg kan stå 100% inde for varerne og jeg har aldrig oplevet noget negativt ved at handle på Luxplus

Så det er bare at komme i gang med at spare en masse penge på den fede måde! 

Sponsoreret

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Samfund

 

Dating

 

Personligt

 

Skønhed

Træning

Div. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kvinder gør os selv til det svage køn