Mine favorit mascara til flotte lange bambivipper! (plus et par alternativer)

Hvis du lægger dig ned og siger som en dørmåtte, så bliver du jo også behandlet som en dørmåtte

zzzzzzzzz11

Jeg er den sidste, der skal give forholds-råd og det ved jeg godt (trust me!!) Men nu har jeg alligevel en del veninder, der er i forhold, on and off, dater osv. så jeg synes alligevel at jeg har lidt erfaring på området – og når det kommer til mine veninder og bekendte, der brokker sig over de mænd de dater samtidig med at de sluger mændenes undskyldninger råt – eller selv finder på undskyldninger for dem – så må vi lige stoppe op. Og her er min tanke ofte: Hvordan fanden kan du forvente, at han skal respektere dig, når du på ingen måde respekterer dig selv?!

Et eksempel 

Et eksempel på en nylig hændelse, der sikkert er sket for en million kvinder før min veninde: Hun havde været på en date med en mand nogle gange (og hvor mødte de hinanden? – ohh yes, Tinder – og intet had til det! – da jeg selv har lidt erfaring med Tinder (link til indlæg i bunden af dette indlæg)) Nå men på første date virkede han rigtig interesseret, han lyttede, spurgte ind osv. Anden gang nogenlunde det samme, men trejde gang var det lidt svært at få daten på plads og da den endelig kom på plads virkede han lige mere fjern. Og nu er hans sms’er blevet lidt mere kortfattet og han har lige pludselig liiidt mere travlt på jobbet m.m.

Indse det dog!

Når man læser det ovenstående, vil enhver jo tænke: Argh… den er død. Jeg oplever bare ofte, at kvinder (og måske også en del mænd…?) holder fast i det lille bette håb, der er om, at dette faktisk kan være noget rigtig. Og derfor bliver de ved med kontakte ham uden at få det store tilbage, komme rendende HVER gang, han lige har 5 min., analysere beskeder samt situationerne med sine veninder, som ofte giver dem ret eller beroligere dem – han har sikkert bare lige pludselig rigtig travlt. Der er jeg altså en lidt anden veninde og smider hurtigere end de fleste den der “he’s just not that into you” på bordet. Jeg er ikke sortseer – slet ikke, men jeg mener bare, at hvis man oprigtigt har lyst til at ses igen efter første date, så sørger man for at holde kontakten ved lige og så får man det til at ske. En ting er at man kan glemme sine veninder, venner og familie lidt tid i en travl periode, men hvis det er et nyt bekendtskab, så opper man sig.

Selvrespekt

Og ja, det lyder meget hårdt og selvfølgelig er det ikke lige til – men dette følelses-morads gavner på ingen måde og det kan nemt bare ende i en masse frem og tilbage og hjertesorger, der kan trække ud i en uendelighed – derudover spærre det også for, at man ser alle de andre dejlige mænd, der er derude – også på Tinder 😉 Sidst men ikke mindst, så handler det også om respekt for sig selv. Man får det automatisk dårligt af at føle at et andet menneskets ord ikke passer til handlingerne. Man ved ikke, hvor man har det andet menneske henne, bruger for meget mental energi på det og hvis man allerede har forelagt personen situationen, så er det svært at se, at det kan blive bedre (dette er, hvis det er en ny relation)

Jo ældre, jo mere desperat?

Jeg ved ikke, om det bare er mig og min opfattelse, men jeg synes, at det med at finde sig i mere er blevet værre med årene. Jeg ved ikke, om det er fordi, vi bliver mere desperate jo ældre vi bliver og dermed ønsker at gå noget længere for det potentielle lykkelige forhold. Det vigtige er vel i sidste ende, at man er enige om, hvilken relation man ønsker og derved undersøge om det skal blive til noget fast – et potentielt forhold. Hvis man er lige casuelle vedrørende relationen er det selvfølgelig fint med den minimale kontakt – man skal bare være enige om, hvor det skal føre hen og hvilken relation man har til hinanden.

Sidst men ikke mindst: tror jeg, at jeg er perfekt? – nej nej nej nej…. (og flere tusind nej’er ind her) Men jeg har dog lært (på trods – og ikke mindst på grund af kærlighed) at have min selvrespekt. Man må jo lære af den ulykkelige kærlighed.

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: Den perfekte mascara til lange bambivipper —– Ekstremt volumen til hår på under 10 min. — Den af de værste følelser – forelskelse —  Hvis vi ikke har hemmeligheder for hinanden, kan vi ikke have et parforhold —- 12 ting, jeg er glad for, at jeg har lært, inden jeg fylder 30 — De værste opening lines på Tinder — 10 ting alle kvinder på Tinder har tænkt —-  Øjenbrynsløft med botox — Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde! —  Jeg har fået mine elskede æblekinder tilbage — Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit mascara til flotte lange bambivipper! (plus et par alternativer)