10 ting alle kvinder på Tinder har tænkt

De værste opening lines på Tinder

image

Nu har jeg ikke den største erfaring med Tinder endnu og er uden tvivl stadig en nybegynder, når det kommer til den berømte (og berygtede) app. Men jeg synes hurtigt, at jeg har fundet ud af at mænd og kvinder er lidt forskellige i hvad de finder tiltalende.

Der sker et match – så langt så godt! Nu kommer det spændende og det svære, når det kommer til at imponere os kvinder. Her er nogle åbningsreplikker, som man liiige skal overveje lidt mere, hvis hensigten er at få et svar:

Rundte åbninsreplikkerne:Hvad er du så for en?”, “Hvad laver du så til dagligt”, “Hvad får du tiden til at gå med” osv.

-Dette er bare en rigtig dårlig start og sjældent noget man orker at svare på, for hvordan skal man i en besked kunne svare på, hvad man er for en, uden at det bliver en hel roman og hvem gider at skrive (og ikke mindst læse) det? Og hvad man laver til dagligt som åbningsreplik… Jamen jeg træner, arbejder, studerer, hygger med veninder (and the list goes on) – det er bare ikke interessant!

De corny og cheesy opening lines: “Hej frække”, “Du er godt nok en lille fræk en”, “Wow, en fræksak”, “What’s up cutie” osv.

-Disse opening lines er bare ikke noget, man kan friste en voksen (i hvert fald til tider voksen!!) kvinde med. Det virker bare så drengerøvsagtigt at starte en korrespondance med “Hej frække” og allerede dér har de fleste kvinder dømt manden. Og det er bare så ærgerligt, hvis man på billederne ligner en gentleman og har pæne billeder i f.eks. suits og så åbner man med “Sikke en sprød lille kvinde” AD!! 😉

Smileyerne: Smileyer er super fine og er geniale til at udtrykke sig med – men ikke som første besked.. For hvad skal man svare til 😉 ? Hvis man svarer 😉 tilbage, for man højst sandsyneligt en “Du er vel nok en fræk lille en” tilbage – og så er vi ved corny bedskederne igen!

De desperate og tøsefornærmede beskeder: At skrive 4-5 beskeder fordi man ikke har svaret og så toppe den af med “Hvorfor svarer du ikke?” “Hallo” “Svar lige!” osv. For hver besked efter den 2. (måske nogengange den 3.) der triller ind, hvor man ikke har svaret, får man bare mindre og mindre lyst til at svare. Det behøver ikke at være julelege-agtigt – men bare med lidt værdighed.

Den direkte: “Hvad laver du i aften – skal jeg ikke komme fordi?”, “Har du tid i aften?”, “Eller hvad med i morgen?”

-Jeg ved godt, at nogle mennesker kalder Tinder sex-app’en, MEN man kan altså også blive FOR direkte! – jeg finder det lidt usmageligt og det er i hvert fald ikke noget, jeg tænker er tiltrækkende.

De gamle og pinlige scorereplikker: “Har du ikke ondt i benene, for du har gået rundt i mine tanker hele dagen”, “Jeg har glemt mit tlf.nr., må jeg ikke få dit?”

-Jeg lader den bare stå, jeg er ret sikker på, at folk er med her!

Gør hellere dette:

Hvis man ønsker at starte en korrespondance op, så spørg ind til noget til personen. Er der træningsbilleder på profilen, så spørg ind til det, rejsebilleder, aktiviteter, byen osv. Gør det personligt – på den måde bliver det også interessant 🙂 Og ja, vi kvinder er virkelig svære at finde ud af – jeg havde nok ikke selv vundet spillet, hvis det var omvendt! 😉

 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting alle kvinder på Tinder har tænkt