De værste opening lines på Tinder

12 ting, jeg er glad for, at jeg har lært, inden jeg fylder 30

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke elsker tanken om, at jeg snart fylder 30. Da jeg var i de sene teenages år, var jeg sikker på, at jeg som 30 årig havde en ejerlejlighed i en storby et sted, boede sammen med min ægtemand, havde et godt fast fuldtidsarbejde og uddannelsen var i hus – med andre ord: jeg havde mit fundament fuldstændigt på plads. Nu forholder det sig bare sådant, at jeg som snart 30 årig lejer min lejlighed, bor sammen med en roommate, stadig er i gang med min uddannelse, har et studiejob, jeg har endnu ikke heeelt fået mit fundament 100% på plads og jeg vil slet ikke giftes. Egentlig har jeg det i dag helt fint med det. Jeg kan stadig kludre rundt i livet og ikke føle, det er det største nederlag, når tingene ikke lige går som de skal. Jeg er på mange måder nok stadig i starten af 20’eren inde i mit hoved og befinder mig i det store hele egentligt fint med det.

image

Dog er der nogle ting, som jeg er glad for, at jeg har lært inden mine 30’ere. Dette er ting der har stor indvirkning på det menneske, jeg er i dag. Jeg har skrevet 12 af dem ned her:

 • Jeg lærte, at jeg selv er ansvarlig for mit eget liv og dermed også mine fejltagelser. Det er ikke andres skyld eller andre faktorer, der bærer skylden for, at jeg ikke opnår mine mål – jeg må selv bærer ansvaret og stå ved det. Det er ikke trafikkens skyld, jeg kommer for sent eller studiereformens skyld, jeg jeg ikke får afleveret min eksamensopgave til tiden. Med andre ord: Own up!
 • Jeg lærte, at elske, eller i hvert fald acceptere, (nogle) af de fejl og mangler, jeg har (og det er da en start) 😉  Jeg er f.eks. ikke det mest struktureret menneske i verden og hvis jeg ikke har tænkt mig at ændre det lige pt. så må jeg jo acceptere, at det er sådan, det er på nuværende tidspunkt i mit liv.
 • Jeg lærte, at intet kommer af sig selv. Jeg er nødt til selv at gøre en indsats for at tingene sker.
 • Lærte at hvis man ikke forbereder sig til en eksamen, så er risikoen for at dumpe også det større

image

 • Lærte at jeg IKKE kan tage bagstiv på arbejdet – og at tømmermændene KUN bliver værre med årene.
 • Jeg lærte at gå ind i smerten, når jeg har ondt i hjertet – på den måde bliver mine glædestunder også så meget bedre og større.
 • Lærte at jeg ikke er så ekstrovert, som jeg egentligt ville ønske, jeg var. Og i forlængelse af dette sige nej, når der er noget jeg ikke har lyst til eller føler for at gøre. Dette har haft en stor betydning for mig personligt, da den dårlige samvittighed ikke kommer snigende mere, når jeg ønsker at sige nej.
 • Lærte at alle mennesker ikke nødvendigvis behøver at elsker eller kunne lide mig. Nogle gange er der kemi og andre gange er der bare ikke.
 • Lærte at kærlighed bare ikke altid er nok – der skal også hårdt arbejde til .
 • Lærte at hvis det intime i et forhold fungerer, fylder det kun 10%, men hvis det ikke fungerer, fylder det 90%.
 • Lærte at hele verden ikke drejer sig om mig (selvom jeg nogle gange stadig kan tro det)

image

 • Og vigtigst af alt; jeg lærte at stå ved mig selv og forstå at mine holdninger og meninger er helt fine. At mit sære jeg er godt og præcist som det skal være på nuværende tidspunkt. Og så længe jeg selv er glad og tilfreds er det jo 100% det vigtigste! <3

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: De værste opening lines på Tinder — 10 ting alle kvinder på Tinder har tænkt —-  Øjenbrynsløft med botox — Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde! —  Jeg har fået mine elskede æblekinder tilbage — Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De værste opening lines på Tinder