Den allerbedste bedste hårolie - og få 100kr i bonus!

Nivea aftershave For Men som primer!

Når jeg har lidt fritid fra studiet, arbejde og hvad der nu ellers er, bruger jeg en del tid på at tjekke blogs, youtube og div. indlæg om beauty. Jeg er vild med at finde nye måde at bruge makeup, hudpleje osv. på. Jeg synes, det er fascinerende, at man f.eks. kan bruge ingredienser fra køkkenet af til sin hudpleje – det er jo skønt (f.eks. denne lækre bodyscub med vanilje eller denne exfolierende ansigtsmaske)

image

Nu er jeg hoppet over mændenes hudpleje (og stjæler det lidt de har 😉 ) Jeg har via forskellige youtube’er fundet ud af, at nogle kvinder bruger Nivea aftershave for men som primer. Da jeg først så det, tænkte jeg, at det bare var en af de utallige fjollede påfund, som ikke rigtig havde noget hold, men eller at have set flere anbefale det, skulle det selvfølgelig afprøves. Grunden til at denne aftershave er godt, er at der er glycerin i og det “binder” ligesom den efterfølgende makeup til huden.

Jeg har valgt at gøre det, ved at jeg i den ene side af ansigtet påfører Nivea (højre) og i den anden side bruger jeg min alminde primer fra Youngblood (venstre)

image

Inden påføring

Man skal altid lade sin primer side i et par minutter, inden man påfører makeup og det gjorde jeg også med aftershaven (der er også lidt alkohol i aftershaven og det skal have mulighed, for at forsvinde, inden påføring af nyt produkt)

image

4 timer efter påføring

Jeg synes ikke, der er den store forskel efter 4 timer. Dog synes jeg, at min hud er lidt mere “glat” på venstre side (den med Youngblood) Men det er MEGET lidt og kan næsten ikke ses.

image

10 timer efter påføring

Her synes jeg, forskellen er lidt tydeligere. Aftershaven dækker ikke min porer ligeså godt mere og huden er blevet lidt mere grynet – det er stadig ikke meget, men der er lidt forskel.

image

18 timer efter påføring

Jeg faldt i søvn med makeuppen på, så aftershaven har virkelig fået lov til at stå sin prøve. 😀 På billedet med aftershaven (højre) er min fregner blevet synlige og min huds forskellige toner. Det kan også ses lidt på venstre billede, men ikke ligeså tydeligt.

 

For

Aftershaven er billig! Rigtig god til prisen. Lækker på huden. Lugten af mand forsvinder relativt hurtigt. God hvis man ikke skal have makeup på i over 12 timer.

 

Imod

Den dækker ikke porer ligeså godt som en rigtig primer (her sammenligner jeg med min Youngblood primer. Den holder ikke så godt, hvis man skal have en lang dag med makeup på. 

 

Vudering

Aftershaven er faktisk god som primer og kan sagtens bruges!! Og så koster den kun 80 kr for 100ml, så det er et meget billigt alternativ til alm. primer (f.els. koster Youngblood primeren 435kr for 30ml)

 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den allerbedste bedste hårolie - og få 100kr i bonus!