Jeg er en forfærdelig kæreste

Dickpics! – Har de nogensinde virket efter hensigten?!

13315341_10208659835506092_8747704202405471871_n

På FB, IG og SnapChat – alle steder “ormer” de sig ind! Man kan sidde der, midt i sin morgenkaffe (ja den alder har jeg nået!) åbne et billede i sin FB indbakke og hov! Morgenkaffen galt i halsen og en umådeligt upassende måde at starte sin morgen på med en fremmedes diller på ens mobil!!

Jeg har aldrig og kommer nok aldrig til at forstå disse dickpics! Jeg er sikker på, at der sidder mænd derude, som får et kick ud af det, når de kan se, at en kvinde har modtaget og åbnet et billede med hans “bedste ven” på – men helt ærligt…. Det er da en virkelig kort fornøjelse! 

Og hvis HVIS det nu endelig er, at der sidder en enkelt mand derude og tænker “Hun vil da elske at få sådan et fantastisk billede af mig” Så må jeg desværre skuffe dig og sige: Der er ingen, som i INGEN, der efter at have modtaget sådan et billede tænker “Ham kunne jeg da godt tænke mig at møde – FRÆKKERT!” – Eller det kan da godt være, at jeg tager munden for fuld her (som man siger!) Hvis du nu finder den ENE ud af en million, der er helt vild med det, then stick with her!!! – for sandsynligheden for at du finder en ny FREMMEDE kvinde, der også kan lige det er kort og godt lig NUL!

Jeg har oplevet op til flere gange at få disse billeder på FB og derefter gå ind på fyrens profil og finde ud af, at han har familie og børn – jeg har sågar fået tilsendt dickpics, hvor der ligger sutter og andet babyudstyr i baggrunden – hvor upassende er det ikke lige?!

– Og så er jeg sgu ligeglad med om parterne har en fælles aftale om, at det må man godt – jeg gider sgu bare ikke indvolveres i det!

På et tidspunkt overvejede jeg, at kontakte kæresten til de fyre, der sidder og sender disse “vidunderlige” billeder, men så alligevel….. det drama orker man nok heller ikke i sidste ende. 

Det der for mig har fået bægeret til at fylde over, er at jeg har fået SnapChat. Det er op åbenbart slaraffenland for mænd, der har denne lyst og tilbøjelighed!

Jeg ved godt, at dette indlæg nok ikke ændre noget, jeg havde bare brug for at komme ud med det, da jeg simpelthen synes, at det er så underlig en ting at gøre – især på FB og IG hvor man faktisk relativt nemt at finde ud af, hvem folk er.

Og ja jeg ved, at folk vil sige, at jeg virker snerpet (det er jeg nok også!) og de tænker “Åhh, så er det da heller ikke værre, du kan da bare blokere og så videre i teksten” Og tak for rådet, det ved jeg godt og det er også det, jeg gør og fremtidigt vil gøre, men efter jeg modtog 4 billeder på SnapChat i går aftes fra forskellige mænd, blev jeg bare lidt træt…..

First world problems…. ja…. men det er stadig upassede!

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Sorgenfri – Chok med chok på!! — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en forfærdelig kæreste