Skal man altid fortælle, hvis man kender til utroskab - NEJ!

En lille dannelsesrejse for sådan en som mig

image

Jeg finder mig selv blive skuffet over nytår næsten hvert år. Jeg har altid kæmpe store forventninger (hvilket også er dumt) og det ender ofte med at tingene ikke helt går som ønsket. Derfor har jeg besluttet mig for at gøre noget helt andet end jeg plejer i år: jeg rejser!

Every year I find myself being disappointed with New Year’s Eve. I always have these huge expectations (which is silly, admittedly) and things often end up not going quite as I wished. For this reason I have decided to do something completely different this year: I’m going abroad!

Jeg er virkelig ikke god til denne danske kulde, vinter og manglende sol og lys og tanken om at stå i en lille nytårskjole og ikke kunne fange en taxa til eller fra festen, orker jeg bare ikke i år. Derfor har jeg besluttet mig for at tage min lille nytårskjole med til Marokko og fejre nytår der – og min roomie, Anna, er heldigvis med på idéen! Anna har ofte rejst på backpacker ferier rundt omkring i verden – mine trofaste læsere kan nok tænke sig til, at det har jeg så ikke liiiige.

The cold Danish Winter with it’s lack of sunlight is really not for me and the thought of freezing in a tiny New Years dress not being able to catch a taxi to or from the party is just too much of a bother. Therefore I have decided that this year I’m bringing my tiny New Years dress to Morocco to celebrate New Year there – and my roomie, Anna, is luckily up for the idea! Anna has backpacked many places around The World but my loyal readers will know that the same cannot quite be said about me.

15726567_10210574967903205_6392675626056696128_n

Noget helt anderledes

Da der skal ske noget helt anderledes i år til nytår, skal stedet vi rejser til også være noget lidt anderledes, end de steder jeg plejer at rejse til. Jeg er vant til store hoteller med ren afslapning ved poolen med en drink i hånden og med service døgnets 24 timer. På disse ferier går tiden oftes med at kigge lidt på seværdighederne i byen/landet, spise en masse lækkert mad og ellers bare nyde at lave ingenting. Denne gang bliver det noget lidt anderledes. Vi har nemlig booket os ind Adventurekeys Surf Camp Taghazout. Hvilket vil sige, at jeg skal lære at surfe og bruge en stor del af tiden på (forhåbentligt på!!) et surfbroard – jeg skal altså være pænt aktiv på denne ferie! Derudover tilbyder de yogatimer og da jeg i længere tid har ønsket at prøve yoga, er dette jo ret skønt. Jeg vil absolut ikke sige mig fri for, at der også ryger nogle drinks indendørs (det er jo roomie og jeg, der skal afsted!) men dette er ikke formålet med denne ferie (utroligt nok!) Denne gang er det ord som fordybelse, indsigt, det sociale m.m. der har største prioritet.

Det er super fedt, at min roomie er med på at prøve noget anderledes i år – og vi har ingen forventninger, da vi aldrig har været hos Adventurekeys før og vi kan dermed ikke blive skuffede – men efter at have set billeder fra stedet (og selvfølgelig tjekket en del ud, inden vi valgte dette sted) tror jeg nu heller ikke vi bliver skuffede – vi tager i hvert fald afsted her den 28. dec. med et åbent sind.

 
Since I am looking for an utterly extraordinary way to spend New Year the place that we are going to has to be quite different from the places I usually travel to. I am used to big hotels with 24 hour service and poolside relaxation with a drink in my hand. On these vacations I mostly spend my time looking at a few tourist attractions and must sees of the city/country, eating a lot of delicious food and simply enjoying doing nothing. This time things will be a bit different as we have booked a stay at Adventurekeys Surf Camp Taghazout. This means that I will be learning how to surf and that I (hopefully!) will be spending a great deal of my time on a surfboard – I am as it seems in for an active vacation! In addition to surfing there is daily yoga classes and since I have been wanting to try out yoga for a long time this is just marvelous. Of course there will be time for drink sipping (after all, it’s my roomie and me we are talking about!) but that is not the main purpose of this vacation (amazing as it sounds!) It’s so cool that my roomie is in on trying something different this year – and having never stayed at Adventurekeys before there is no expectations to be let down – but after seeing pictures from the place (and of course browsing through several places before choosing this one) I don’t think that we will be disappointed. In any case we are leaving on the 28th with an open mind.

Vi går all in

Vi har, for at vi ikke i sidste ende springer fra de aktive ting, valgt at bestille den helt store pakke, hvor der er daglige professionelle surfing lektioner og yoga classes med – så vi skal afsted! – En lille belønning til os er så, at der også er clubing parties, adgang til Hammam, jucuzzien m.m. med i denne pakke. (Læs evt. mere om de forskellige pakker her og se lidt billeder fra stedet og aktiviterne herunder)

 
 
Not to risk bailing from the activities we have chosen the full package including daily professional surf lessons and yoga classes – so we have to go! A little treat in this package is however club parties, access to Hammam and jacuzzi etc. (More info about the different packages here and see some pictures from Adventurekeys and it’s activities below)
 
 
15740762_10210584899191481_8124799111369391471_n
15665959_10210584899511489_5712202186992414304_n15747665_10210584899391486_1401884553641966095_n15747562_10210584899631492_5051267138951979505_n
Det her bliver helt sikkert en mindeværdi ferie, hvor de materielle goder må træde lidt i baggrunden – og de ikke-materielle fænomener må træde frem – det kan blive lidt af en dannelsesrejse for mig 😉 Jeg glæder mig in hvert fald!
15665402_10210584899671493_2924721994650089507_n

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man altid fortælle, hvis man kender til utroskab - NEJ!