Dickpics! - Har de nogensinde virket efter hensigten?!

Restylane (2) imod mørke rander!!

image

💜 Jeg har fået min min sidste behandling med restylane imod mørke rander. Jeg endte med at få 0,8 ml under hvert øje og jeg er lykkelig for det! Det har givet meget mere volumen og randerne er væk! 😍 Jeg fik, som jeg har nævnt i det tidligere indlæg med videoer af behandlingen, information om restylane og behandlingen og meget andet (se det her) fået behandlingen foretaget hos N’age af Christian Madsen, der er kosmetisk sygeplejerske på klinikken i København. Christian er  meget god til at forklare, hvad der sker, kommer til at ske og han er meget observant, hvilket får en til at føre sig i gode hænder.

Klinik N’age

Grunden til at jeg valgte N’age var, at jeg på deres hjemmeside, blev fanget af et før og efter billede af en mand, der har fået restylane imod sine mørke rander hos dem – jeg var hooked! (Se billedet her ved at scrolle ned til billederne)

Jeg gik derefter ind på deres Instagram og tjekkede den ud. Jeg bruger Instagram meget til at tjekke klinikker, behandler osv. ud, da det ofte er resultater i “rå” form, uden for megen udenom snak. Der ligger en del før og efter billeder billeder på deres Instagram af de behandlinger klinikken udfører (følg dem eller tjek deres Instagram ud her)

Resultatet 💜

Det første billede herunder er på de dage uden ordentlig søvn (dvs. halvdelen af tiden pt. 🙈🙊) Andet billede er på alm. dage. Det sidste billede er efter 1. behandling.

image

Der er dobbelt så meget volumen nu her efter 2. behandling 👏🏽😍😍💜💜 Se bare på billedet herunder

image

 

image

Jeg er simpelthen bare så glad for, at jeg traf beslutningen om at få det lavet!! 💜

Hvis denne behandling kunne være noget, er der gratis konsultation hos N’age – deres kontakt info kan findes her. Priserne på behandlingen varierer mellem 2200-4100 kr og aftales ved konsultationen.

I kan også hoppe ind og tjekke deres behandlinger ud på Instagram eller holde jer opdateret om de forskellige behandlinger på deres Facebook.

Instagram: @rikkechili

Snapchat: chilirikke

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Sorgenfri – Chok med chok på!! — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

1 kommentar

 • Zarina

  Hej Rikke
  Kan du ikke lave et indlæg om din hudplejerutine samt hvilke behandlinger du får? Evt også hud-makeup du bruger. Har været på den samme aknekur som dig, og står nu tilbage med få urenheder MEN min hud er fyldt med en masse ar, røde mærker og en del ujævnheder i form at store åbne porer og ‘buler’
  Jeg håber du vil hjælpe
  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dickpics! - Har de nogensinde virket efter hensigten?!