Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider - bullshit!!

Vi kvinder ved jo ikke en gang selv, hvad vi vil have!

Efter jeg er blevet single, har jeg virkelig haft mulighed for en masse selvrealisering, når det kommer til mænd, dating etc. Og helt ærligt, så kan jeg godt forstå, at mænd har svært ved at finde ud af, hvad vi kvinder vil have!

Vi kvinder (i hvert fald de fleste af os) vil gerne forkæles, ses, anerkendes, forståes (selvfølgelig!)- men vi vil også ses som selvstændige, tænkende individer, der ikke er på den ene eller anden måde grundet vores køn (på trods af at vi konstant, begrunder mænds evige “fejl og mangler” med “jamen, han er jo også en mand” – læs: han ved ikke bedre!)

blonde-kjole

Michael Thagaard – https://www.facebook.com/michael.thagaard.7?fref=ts

Min drømmemand

Lad os eksempelvis tage min drømmemand. Hvis vi nu dropper udseendet og kun fokuserer på de værdier, jeg søger hos en potential kæreste. Min drømmemænd skal være en gentleman. Gerne holde døren, have overblik, hvile i sig selv m.m. og selvfølgelig have en dannet og taktfuld fremtræden. Han skal kunne få mig til at grine, have selvironi og få mig til at føle mig som en kvinde i hans selskab og “forkæle” mig. – Her tænker jeg ikke (kun) på gaver eller rosende ord men faktisk mere på omhyggelighed.

Derudover skal han respektere mig som menneske, som et selvstændig individ og vide at jeg sagtens kan klare mig selv, at jeg ikke er mit køn (men at jeg har et køn), lytte når jeg en frustration/problem, men ikke komme med løsninger (for jeg kan godt selv løse det!) Han skal lidt kunne vide, hvad jeg tænker og vide at det ikke er det han siger, men måden han siger det på. Han skal kunne sætte foden ned og sige “Så stopper vi!”, men han skal sgu heller ikke overrule i en givet sitation!

…..Og så er det, jeg stiller spørgsmålet, hvordan fanden skal det kunne lade sig gøre at finde alle disse kvaliteter i samme mand?! Jeg vil jo have det hele – og meget af det modsiger 100% hinanden. – derudover forventer jeg det umulige: han skal være næsten perfekt! – og så lige med den tanke in mente, at det er jeg jo slet ikke selv! – laaaaangt fra, som jeg også har beskrevet i tidligere indlæg.

Så hvad vil vi have?

Det jeg vil frem til er, at det ofte kan være helt umuligt at finde ud af, hvad vi kvinder vil og vil have. Mange af os vil gerne have en mand, der kan tage beslutninger, men han skal fandeme ikke bestemme! Vi vil gerne forkæles og “blive passet lidt på”, men vi ses som 100% selvstændige mennesker! 

Så hvad vil vi have? – ja, som beskrevet her, tror jeg faktisk at mange af os ikke rigtig selv ved det. Man glemmer nok ofte at tænke på, hvad man selv har at tilbyde – det skal jo helst hænge sammen med det, man kan få tilbage. Vi har alle nogle grundværdier, som der ikke kan (eller ikke skal) rykkes ved, men derudover finder vi nok stille og roligt ud af det som relationen udvikler sig – hvis vi da laver relationen komme så langt – som skrevet i et tidligere indlæg, hader jeg at være forelsket, så jeg har det med at flygte fra følelsen (læs indlægget her)

Jeg kan dog også mærke, at jeg er blevet “mere medgørlig” med årene – måske det bliver helt godt om 10 års tid..? 😉

 

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider - bullshit!!