Jeg ønsker mig ikke børn - skal jeg lade mig sterilisere?

Jeg er en forfærdelig kæreste

image

Selverkendelse er en god ting…

Jeg tror, at mine ekskæresters mest primære tanke kan opsummeres således “Hvad har hun nu gang i?”

Og helt ærligt, så kan jeg godt forstå, at de ikke kan finde ud af mig eller finde ud af, hvor de har mig, da jeg sjældent selv ved, hvor jeg har mig. 

Jeg er en person, der er meget entusiastisk. Der skal ikke særlig meget til at gøre mig vildt glad, energifuldt, rørt eller bevæget og det kan nogle gange være ret overvældende – især hvis man ikke selv er sådan en type.

Jeg bliver hurtigt fascineret af en idé eller en ting og så sætter jeg alt ind på det og har det med at glemme alt omkring mig – også de vigtige personer i mit liv.

Den ene dag vil jeg slå mig ned og have en fast base – dagen efter tænker jeg “nej nej nej – jeg skal være single helt uden forpligelser”

Derfor tror jeg også, at jeg er en svær person at date. Jeg har ofte fået at vide, at jeg er svær at læse… Det er nok meget rigtigt, når jeg ofte selv er i tvivl om, hvad der er det rigtige for mig…. et par dage efter. Oveni det er jeg super distræt til tider og får nok ikke lige svaret i tide – jeg arbejder dog på det! 

Min seneste kærestes blik og hele hans krop skreg ofte i vores diskussioner af frustration “Så bliv dog voksen!” Og det værste er, at jeg elskede ham meget højt og der var ikke noget jeg hellere ville end at være sammen med ham og finde ud af, hvad jeg selv ville.

Så kan man komme og sige “Du har jo bare ikke fundet den rigtige endnu” Men den tror jeg faktisk ikke gælder i alle tilfælde og til alle tider. Nogle gange kan det nok også bare være fordi, man er et snot forvirrende menneske og generelt er meget svær at finde ud af 😉

Når det så er sagt, er jeg et meget lykkeligt og positivt menneske – til trods. Der skal VIRKELIG meget til at få mig ned i kulkælderen og jeg er god til at sadle om, hvis det bliver nødvendigt eller hvis det kræves. Jeg har nogle fantastiske mennesker omkring mig, der har “accepteret tingenes tilstand” og elsker mig højt, med alt hvad jeg (og det) indebærer. 

Sælger jeg mig selv særligt godt her?…. Nej, nok ikke… Om ikke andet er det sandheden! Og jeg må jo selv tage ansvar for mig selv og min forvirring. – Og meget kan jo ændre sig med tiden… hvem ved… 😉

 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Skønhed

 

Samfund

 

Personligt

 

Dating

 

Træning

 

Div. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig ikke børn - skal jeg lade mig sterilisere?