De bedste og super sunde alternativer til kartofler, ris og pasta

Verdens BEDSTE øjenbryn kit!!

Jeg har altid været heldig med mine øjenbryn, dog har jeg de sidste par år, været så uheldig at begynde at miste de hår, der definerer og former øjenbrynene – det er slet ikke meget, men….. 😉 Jeg er nu i gang med permanent makeup til øjenbryn (læs indlægget om permanent makeup til øjenbryn her) Dog skal der 3-4 behandlinger til, før det er 100%, derfor jeg bruger til stadighed mit elskede brow kit – Se det her

image

Jeg har været i gennem mange produkter til mine øjenbryn, inden jeg fandt dette (eyebrow pen’s, gele, øjenskygge m.m.) men dette produkt er det bedste, jeg til dato har prøvet! 

Det produkt jeg skriver om, er Brow Artiste fra Youngblood og jeg elsker det. Jeg bruger “Dark”, da jeg er mørk i huden 🙂 Jeg er ret glad for Youngbloods produkter, da de er 100% rene, naturlige mineraler og uden talcum, parabener og andre stoffer, der kan være med til at irritere huden.

Der er to forskellige farver i hvert kit i (i “dark” der en brun og en mørkebrun) plus en voks til at sætte brynet med, så det bliver på plads hele dagen i gennem. Derudover indeholder kittet en dobbel-endet påføringspensel og en pincet.   

Farven holder hele dagen igennem, er nem at påføre og virkelig pæn!! De to farver gør, at man kan vælge, om det kan være lidt diskret eller mere “fest” agtig, hvor brynene fremtræder mere synlige. Mit kit holder i 6 måneders tid.

 

– Og selv efter en ordentligt omgang cardio (her 2 timers løb) sidder mine øjenbryn stadig nogenlunde perfekt med farven næsten 100% intakt 🙂 

image

Og her:

image

Jeg kører mine hænder en del rundt i ansigtet, når jeg løber, så jeg er RIGTIG tilfreds med dette produkt og tænkte at, jeg lige ville give rådet videre, inden jeg ikke har brug for det mere grundet permanent makeuppen 🙂

Lige nu er der 43% på alle 4 af kit’s (Aubrun, blonde, brunette og dark) på cocopanda.dk, hvilket vil sige at, at det nu koster 224kr i stedet for 390kr – det er en pæn besparelse på dette lækre produkt!! 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Restylanen imod mørke rander under øjnene! — Sorgenfri – Chok med chok på!! — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste og super sunde alternativer til kartofler, ris og pasta