Vipper der sidder perfekt!

Permantent makeup – læber!

Jeg har før skrevet om permantent makeup af mine bryn og eyeliner. Jeg har længe tænkt på at få permanent makkeuppet min læber. 

12032030_10206899463497892_9133443292352741126_n

Men hvad er permanent makeup egentlig? 

En permanent makeup er en slags “tatoveringsteknik”, hvor farver, der ser nogenlunge naturlige ud lægges i det yderste hudlag med sterile engangsnåle.

Da det er en “tatovering” kan svede, sove og dyrke sport, uden at skulle bekymre sig om hvordan makeuppen ser ud – især det med at dyrke sport (for mig min træning) er essentiel for mig. 

Et andet plus er at man sparer tid! Det er simpelthen så lækkert, ikke at skulle og bruge al den tid foran spejlet om morgenen! Holdbarheden varierer mellem 2-5 år. (hør klinikken om dette) Den klinik jeg har valgt at benytte til mine læber, er Art By Nikka og her fik jeg at vide, at permanent makeuppen på mine læber holder i 5-7 år (tættere på 7år end 5år)  

Nu er tiden så kommet til at få permanent makeuppet læberne – herunder et billede af mine læber inden og lige efter:

10984495_10207217476568020_3953577914328383216_n

Mine læber er lidt hævet her på efterbilledet og farven falmer ca. 70 %. Hvis jeg så vil have en kraftigere farve, er det muligt ved anden optegning (der skal mellem 2-3 gange til i alt)

Jeg vil lave et nyt indlæg, når det er helet og med billeder fra hver dag i den første uge, da de ændre sig en del i de første 7 dage.

 

Instagram: @rikkechili

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: permanent makeup øjenbrynverdens bedste primer! og få det meste ud af din tid i centeret! Super tip til mørke rander om øjneneReality-livet har været godt for migupdate! Permanent makeup (øjenbryn)10 små-underlige facts om mig  Den bedste og billigste tørshampoodet bedste brow kit ever, spis nu den kål, piger! test af behandling med swiss-skin-renewal, verdens bedste øjenbryn kitmine favorit produkter til glansfuldt stærkt og smukt hårmin største beauty fejl jeg nogenside har lavet

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vipper der sidder perfekt!