Verdens BEDSTE primer!!

UPDATE, permanent makeup LÆBER!

image

Nu er det snart to uger siden, jeg fik permanent makeuppet mine læber (læs første indlæg om det her (Før efter billeder)) hos Art By Nikka og jeg er mere end lykkelig for min beslutning. – Det er også Nikka, der laver min eyeliner (læs indlæg om 1. optegning af liner her – her har jeg også skrevet om det produkt og mærke Nikka bruger)

Der skal mellem 2-3 ganges optegning til, men her efter første gang, kan jeg allerede tydeligt se farven, 3D effekten og formen. Formen er mere eller mindre min egen, men den er bare ridset tydeligere op.

Her billeder fra lige før behandlingen og lige efter:10984495_10207217476568020_3953577914328383216_n Min læber er noget hævet og meget røde på efterbilledet.

 

Her en lille kort video af optegningen:

 

 

Jeg har taget billeder af de første 6 dage efter optegningen, så man kan se udviklingen.

image

Som man kan se, er de ret hævet faktisk indtil dag 6 og farven er falmet en del her.

Fra dag 1 til 2 er farven blevet noget mere rød – dette er grundet helingen.

På 3. dagen begyndte farven så småt at falme og den “rigtige” farve kom frem.

Nikka giver noget “læbe-creme” med, som man skal smøre dem i – og dette gør man helt automatisk, da læberne bliver noget tørre allerede samme dag, som optegningen har fundet sted og ca. 6-8 dage frem.

 

Herunder før -og efter billeder (6 dage efter):

imageLæberne er ikke helet helt op på 6. dagen, hvor efterbillederne er taget (dette kan ses på nederste læbekant) Men farven, 3D effekten og formen kan jo nemt ses. Farven er ikke helt jævn endnu – dette er grundet/og forskelligt fra person til person, hvor meget huden tager imod farven, men det udjævnes over de næste par gange 🙂

 

Jeg er simpelthen så glad for farvevalget og ALT ved læberne faktisk!! Nikka var meget hjælpsom i farvevalg osv. Hun brugte meget tid på at sikre sig, at jeg var HELT tilfreds, inden hun gik i gang med behandlingen. Hun spurgte meget indtil, hvordan og hvorledes, jeg havde tænkt mig dem, farve, form effekt og hun kom med meget brugbare råd. Jeg følte mig så tryg i hendes hænder.

imageNæste gang jeg skal have optegnet er i jan. og efter denne gang, skulle 3D effekten blive mere tydelig, farven mere jævn og læbekanten mere skrap – Jeg glæder mig allerede vanvittigt meget!!

Besøg gerne Nikkas FB-side og Instagram for flere billeder af forskellige behandlinger 🙂

 

Instagram: @rikkechili

Facebook: Rikke Chili Rasmussen 

Læs også gerne mine 2 indlæg om Permanent makeup LÆBER, Permanent makeup EYELINERverdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! permanent makeup øjenbryn,  få det meste ud af din tid i centeret! Super tip til mørke rander om øjneneReality-livet har været godt for migupdate! Permanent makeup (øjenbryn)10 små-underlige facts om mig  Den bedste og billigste tørshampoodet bedste brow kit ever, spis nu den kål, piger! test af behandling med swiss-skin-renewal, verdens bedste øjenbryn kitmine favorit produkter til glansfuldt stærkt og smukt hårmin største beauty fejl jeg nogenside har lavet

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens BEDSTE primer!!