Slut for denne gang - bye bye, Putte!

Ankommet til Istanbul

Så er jeg i Istanbul igen. Jeg elsker denne by og hele atmosfæren her. Men jeg har for første gang nogensinde oplevet, at der faktisk er varmere i Danmark, end der er her i Istanbul – det er kun et par grader, men alligevel….

 

a5004f77-330d-4e36-974e-0248730a5e23

Dagens outfit: Kjole og stiletter fra Nelly – Stiletter her – kjole (udsolgt) men lignende her

I dag har jeg tilbragt en del timer på hospitalet, Medicana, med kollegaer, kirurgerne og patienter. Nu vil jeg en tur i poolen og i fitness. Jeg bor på Hilton Graden Inn (dette hotel har jeg forelsket mig lidt i) 

 

54fc9397-082c-405d-91ae-954b1f92279b

En spændt patient inden operation, næseoperation.

I morgen går turen til hospitalet igen og så skal jeg besøge Wyndham Kalamis (et andet hotel vi har samarbejde med) Derudover planlægger jeg at tage en tur til en stor basar med en af kirurgerne og til en af de store moskéer her i Istanbul.

c527a3da-59ab-41be-806b-387fe87a6c80

Özlem, der er bosiddende i Istanbul. Hun taler dansk/tyrkisk/engelsk. Hun assisterer vores patienter inden operationen/operationerne og efterfølgende. Og en af vores shuttle divers, Ceyhun, der henter og bringer vores patienter.

 

Håber I alle nyder varmen i Danmark og sætter pris på, at sommeren er over os.

 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Samfund

Skønhed

Personligt

Dating

Træning

Div. 

 

2 kommentarer

  • s

    Hvordan valgte du kirurg? Jeg har hørt en del godt om dr Reha i izmer. Men har ikke bestemt mig endnu, det ville også være ret fedt at kombinere det med at se istanbul nemlig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

    Ej jeg har misforstået hele indlægget. Sorry!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut for denne gang - bye bye, Putte!