Restylane (2) imod mørke rander!!

Dette har gjort mine morgen-/makeuprutiner meget nemmere!

image

Jeg er og bliver et rodehoved! Det vil også sige, at jeg glemmer, hvor jeg lægger ting, da jeg lægger det alle mulige mærkelige steder og til trods for, at jeg bliver lige irriteret HVER GANG, gør jeg det igen – GANG PÅ GANG (man lærer af sine fejltagelser?! Hmm) Derfor har jeg brug for hjælp “udefra” og det har jeg fået i denne og denne og DENNE!!

image

Noget så simpelt, kan faktisk gøre noget så godt for mig!! – og som I kan se i linkene, er der en del penge at spare lige pt. på dem. De sparer mig tid, da jeg ikke skal stå og rode i en makeuppung efter lige nøjagtig dén og dén eyeliner og blive irriteret over, at låget er faldt af en pudder og det er udover ALT i pungen!

Nu har alt sin faste plads, det er synligt og overskueligt og lige til!

Det kan lyde banalt, men folk der kender mig og som ved, hvor meget hudpleje, makeup osv. betyder for mig (og hvor STORT et rodehoved, jeg er!) VED hvor STOR en lykke, jeg lige har fundet!!

image

Jeg er HELT vild med denne, da den kan rotere 360, hvilket gør det hurtigt og nemt at finde det rigtige produkt – den kan rumme op til 100 produkter.

image

Den øverste del kan tages af, så der kan gemmes ting under.

image

Disse er jo bare smarte til alle mulige småting såsom lipgloss, læbestifter, makeupbørster m.m. – og så selvfølgelig min cotton box!

De smarte organizers kan købes her – og hvis du går helt ned i bunden af denne side, kan du få 100 kr i rabat, hvis du køber for over 399 kr!

Instagram: @rikkechili

Snapchat: chilirikke

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Sorgenfri – Chok med chok på!! — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restylane (2) imod mørke rander!!