Super tip til mørke rander og poser under øjnene!

Spar 70%!! – og få rabatkode oveni!!

PicMonkey første

Jeg skal til pre-reality award i næste uge og har derfor været på nettet og shoppe lidt. På Nelly.com har de op til 70% rabat (Mid Season Sale) på flere 1.000 varer og derfor fik jeg nok liiidt over gevind…. 😀 (Ja, når der er tilbud på 7.000 varer, hvad skal man så gøre til kvinde?!) 😉

Nu venter jeg på at tøjet kommer hjem. Jeg overvejer en af disse kjoler til Pre-Reality Award

PicMonkey 2 Jeg er simpelthen så vild med dem begge! – og så koster de pt. henholdsvis (den første) 245 (50% rabat) og (den anden) 152 kr (60% rabat!)

Jeg aner ikke, hvilken jeg skal vægle! 😀

Jeg skal til Dudai i start dec. og har shoppet lidt der til også (selvfølgelig) 😉

PicMonkey 3

Den første koster 300 (50% rabat) og den anden 240 (70% rabat) 

Jeg er så VILD med disse – og især den hvide. Jeg synes, den er SÅ elegant!! 🙂 Den fås også i lyserød, lavendel og gul.  

Jeg købte også en masse basistøj, toppe osv. (man kan jo ligeså godt gå all in, når man nu er i gang) 😉

Husk at benytte rabatkoden også på Nellly.com, så du kan få 10% ekstra af udsalget! (Kode 10EXTRA)

PicMonkey4

Se lige hvor lækker denne jumpsuit er!! In looove! 😀 

Jeg går meget i strikket tøj. Om det er trøjer, jakker eller cardigans. Derfor hoppede jeg altså også på denne lange strikketøje. Jeg tænker, at jeg også vil bruge et bælte til, tykke strømpebusker (det er jo ved at være vinter) og et par støvler med en høj hæl. 

Glææææder mig til det hele kommer hjem!! 😀 🙂

Læs også gerne: Super tip til mørke rander om øjneneReality-livet har været godt for migupdate! Permanent makeup (øjenbryn)10 små-underlige facts om mig  Bedste øjenbryn kitDen bedste og billigste tørshampooFå det meste ud af din tid i centeretmed disse råd bibeholder du motivationenkosten betyder mest! og Slip af med den irriterende appelsinhud! – på 4 uger!

Instagram: @rikkechili

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super tip til mørke rander og poser under øjnene!