Permantent makeup - læber!

Verdens BEDSTE primer!!

image

Et af de produkter jeg SLET ikke kan undvære, når det kommer til min makeup, er min primer. Den får min makeup til at lægge sig helt rigtigt, medvirker at jeg sparer på min foundation og så holder den på min makeup.

Hvad er en primer?

En primer er designet til at få din hud til at fremstå så fejlfri som muligt. Den udjævner huden, fine linjer og porer og få makeuppen til at holde længere. Primerer er ofte baseret på silikone. Primer betyder jo egentligt “begyndelse” eller “base”, og det er også sådan den skal bruges. Den skal ALTID bruges FØR, du påfører din makeup. Men EFTER du har renset dit ansigt og påført ansigtscreme. Jeg påfører min primer med fingerne og lader den sidde i et par minutter, inden jeg påfører min makeup. Dog kan man også bruge den alene uden makeup, men det gør jeg næsten aldrig, da formålet med den ligesom lidt forsvinder så, synes jeg 

Jeg kan tydeligt se forskel, hvis jeg glemmer at påføre min primer – ja…. jeg er helt forelsket i den! 

Den BEDSTE primer er i min optik helt klart den fra YoungBlood. Det er en transparent primer, som indeholder Vitamin A og E samt mineraler, der hjælper med at beskytte hudens celler, stimulere kollagenproduktionen og genopbygge stresset hud. Plus, den er helt uden parabener. Jeg bruger et til to pump pr. gang, da den er meget drøj i brug, hvilket gør, at den holder i ca. 3-4 måneder.

Nu kan den købes med over 50% rabat på Luxplus. Vejlende pris er mellem 400-479kr, men den kan pt. købes for 199kr hos Luxplus.

Jeg har en, jeg lige er begyndt at bruge, men jeg har selvfølgelig købt to nye, da Luxplus til tider skifter varer og jeg skulle ikke risikere at gå glip af dette tilbud.

img_3910

img_3911

Dette billede er taget efter creme og inden påføring af primer

Så kvinder, giv den en chance, nu hvor den er så billig – Jeg er sikker på, at I ikke vil fortryde det!

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Samfund

 

Skønhed

 

Personligt

 

Dating

 

 

 

Træning

Div. 

 

 

3 kommentarer

 • Rikke

  Hej Rikke. Hvilken foundation/pudder bruger du efter primeren? Vh. Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvilken foundation bruger du så ovenpå primeren? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Helt vildt gode råd. Har allerede taget screenshots af det meste, så jeg husker det
  Er også interesseret i at vide hvilken foundation og pudder du bruger efter primeren? Og bruger du en fixer?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permantent makeup - læber!