Mig og min angst

Ex On The Beach

16266285_10210910016319206_1684259907847955489_n

Jeg har ofte været til et middagsselskab, en fest eller bare i samme lokale, hvor der befinder sig er eks-kærestepar og hvor man TYDELIGT kan mærke at alt mellem dem ikke er heeelt clearet. Stemningen, tonen og atmosfæren i rummet er bare så vanvittig trykket og tyk og man kan mærke, at der ulmer en masse uforløste konflikter og frustationer under overfladen – lige indtil alkoholen ryger indenbords – så ligger det pludselig ikke under overfladen mere men out in the open – for all to see.

Forstil jer så at det ikke kun er et eks-kærestepar, der er tale om, men ca. 8 tidligere par – og flere af deres tidligere kærester – og at scenariet foregår på en varm solrig strand i en kæmpe luksus villa, med en masse lækre unge mennesker, tonsvis af alkohol og hormoner, vrede, sorg og uforløste og ukontrollerbare følelser flyver rundt og det ikke kun drejer sig om et par timer, men mange dage! Ja, så har du MTV-programmet Ex On The Beach!

Min oplevelse med reality

Inden jeg præsenterer deltagerne, vil jeg lige forklare, hvorfor jeg er særlig taknemmelig for reality og hvorfor jeg har en forkærlighed og forståelse for konceptet.

Jeg lærte nemlig ret meget af min deltagelse i reality – især om mig selv. Det at se sig selv på tv, hvordan jeg agerer, mit kropssprog, mimik, gestik m.m. Reality-livet har givet mig rigtig mange sjove oplevelser via spændende udfordringer, fantastiske muligheder og jeg er evig taknemmelig for disse. 

Men det har også givet mig større ting. F.eks. har jeg fået større indsigt i, hvordan mine handlinger påvirker andre. Én ting er at få at vide, hvad andre synes om en ansigt til ansigt – en anden er at se, hvordan andre snakker om en. Og netop disse to situationer har lært mig meget – og dette bliver der også RIG mulighed for for disse deltagere!!

Tilbage til Ex On The Beach og deltagerne 

Nå, men jeg har set 1. afsnit (programmet havde premiere d. 22 jan. kl 22 på MTV, så skynd jer ind og se 1. afsnit og fang 2. afsnit her i aften kl. 22) Lad mig nu beskrive de første deltagere, vi stifter bekendskab med i 1. afsnit (der er to bonusser, men dem beskriver jeg ikke, så dem er i nødt til at se for jer selv i programmet! 😉

Herunder et billede af de første 8 deltagere og mit førstehåndsindtryk:

16387344_10210910080800818_7761102460809956527_n

Fra venstre: Josh, Zahida, Alex, ZaraLena, Sean, Maisie, Ross og Harriette

  • Josh: Blærerøv, selvfed, cocky etc. – faktisk bare ALT det, jeg ville tænde totalt af på!
  • Maisie: Hun synes, hun er en 11 (på en 10 skala) hun har æsler og… ja… den lader vi bare hænge der….
  • Sean: Han er stripper og han er meget stolt af sin baby-maker og længden heraf.
  • Harriette: Hun starter sin intro med at sige “I’m so sick of badboys, I need a real man” Vent til du finder ud af, at du er med i Ex On The Beach! Der er ret langt fra A til B her! Harriette syner meget dullet(!), men hun siger, at hun mest bruger hjernen – jeg har på fornemmelsen, at hun bliver sjov og interssant at følge… Især da hun ret hurtigt lader sig narre af Josh’s “venlighed”
  • Alex: Metrosexsuel… Jeg kan ikke sige så meget mere om ham endnu.
  • Zahida: Hun siger selv, at hun er besidderisk og psykopatisk, når det kommer til parforhold – hyggelig kvinde…
  • Zaralena: Hun ejer sit eget tøj firma og elsker hunde. – Hun går sjældent i lårkorte kjoler men elsker gennemsigtige kjoler… så deeeet…
  • Ross: Han har faktisk deltaget i den første sæson og han er den eneste af deltagerne, der ved, hvilket program han er med i til at starte med.

And now: let the drama begin!!

Jeg valgte at se 1. afsnit i mens jeg var oppe at træne. Dvs. at jeg stod stairmasteren ret chokeret et par gange – men det var faktisk også en ret underholdende halvtime! Hvis I er til drama, knive i ryggen, løgne, sex, usikkerhed (bag den falske selvsikre facade) menneskelige eksplosioner, er dette program lige noget for jer. Og man kan virkelig se rædslen i deltagernes øjne, når der bliver råbt “der er BREV!!” eller nu er det mere “der er iPad” but same same…..

Så hvem har lyst til at blive chokeret, overrasket, forbløffet m.m. nogle søndage frem?? – Jeg er bange for, at jeg er hoppet lidt på – i hvert fald når jeg står i centeret til mine cardio-timer!

Programmet kan ses hver søndag kl. 22 på MVT. Det kan også ses online her.

Let the drama begin…..

Sponsoreret indlæg

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min angst