Bloggers Delight 5 år + Award show!

Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – Bullshit!!

Jeg synes, at der er opstået en lille tendens over de seneste år vedrørende plastikkirurgi og det at ty til det som løsning – tendens går på at det at ty til plastikkirurgi  i visse sammenhænge anses som tabu og naturlighed hyldes til skyerne.

Det er jo på sin vis også rigtig godt. Selvfølgelig ville det havde været helt perfekt, hvis vi alle bare var super lykkelige for, hvordan vi nu ser ud, det vi er født med og kommet os til på en naturlig vis. Nu er det jo bare sådant, at vi lever i en verden, hvor det visuelle betyder utrolig meget. Og hvor går grænsen egentligt? Ja se, det er jo netop meget individuelt.

Jeg tror, tendensen er kommet i kølvandet på denne helse, trænings og sundheds kultur, vi pt. har. Her hyldes det naturlige og de resultater, man kan opnå på naturlig vis. Der skal ikke spises forarbejdet mad og helst uden tilsætningsstoffer og alt skal helst være så “rent” som muligt. Jeg kan helt sikkert støtte op om rigtig meget af dette – ja, jeg praktiserer det meget og 90% af tiden. Men jeg kunne aldrig finde på at dømme andre, fordi de ikke lever sådan – frie valg, selvstændige liv!

image

1. billede fra før jeg fik lavet bryster (2008) – 2. billede (dec. 2015) Og som der kan ses på billedet, holder jeg mig nu næsten helt væk fra solen og altid med faktor 50 i ansigtet – ja, man bliver jo klogere med alderen! 😉

Hvilke skønhedsbehandlinger/operationer er i orden?

Jeg har haft meget slem akne og været i behandling for det (læs indlægget og se billeder her) Jeg var ekstremt usikker og mit selvværd blev meget påvirket af det – jeg følte ikke, jeg hvilede i mig selv og jeg følte mig ikke tilpas… Denne medicinske behandling, jeg var i gennem grundet min akne, er i manges øjne helt okay.

Men hvad så når det kommer til en plastik operation? – så er tonen ofte en anden – på trods af at man også er påvirket psykisk af dette (som man er med akne) Men netop fordi det er en plastisk operation, så ændre mange mennesker holdning. Man hører ofte den der “Hvorfor kan du ikke bare acceptere sig selv, som du nu er?” (den hørte jeg bare ikke med min akne, på trods af at den medicinske behandling, jeg var i gennem, var ekstrem hård. Den gav mig ledsmerter, muskelsmerter, rygsmerter, betændelse i huden, hudkløe, hududslæt, tør hud, næseblod m.m.) Men det var jo i de fleste folks øjne nødvendig. Og begge “behandlinger” var rent kosmetiske, så hvad er den helt store forskel? 

reality77

Kjole fra Lecc.dk og stiletter fra ALDO

Accepter dig selv som du er – eller gå til psykolog

Jeg gik fra at have ingen bryster (så godt som) – jeg havde ikke en gang en teenage-str. Jeg fik mine mindre søstres aflagde bh’er, når de voksede ud af dem. Jeg følte, at jeg manglede noget feminitet, nogle former og ja, det gik mig sgu meget på! Jeg brugte 8 indlæg i hver bh – 4 i hver side (ikke særlig fedt) og jeg var så ked af, at vise mig uden trøje på og undgik det for enhver pris. Sådan gik jeg og havde det i 6 år. Når folk siger til mig, at jeg skulle have lært at acceptere mig selv, som jeg var, står jeg bare hovedrystende og tænker, at det forsøgte jeg så faktisk også på i 6 år – og helt ærligt, er det så ikke rigeligt?

Det kan godt være at nogle netop bare vil sige “accepter dig selv, som du er!” Jamen, hvad nu, hvis det bare ikke er muligt? Så får man ofte den der “Så er det nok noget andet, det handler om” Bullshit!! Nogle gange handler det jo bare om det, det faktisk handler om. Det behøver ikke altid at være et synonym for noget andet og mere grundlæggende. Nogle gange kan det også bare være brysterne eller hvad det så er, man ønsker at ændre – og det kan medvirke til, at man får det lille glædelige skub, man mangler.

Og hvorfor er det lige, at flere synes, at det er helt i orden at få lavet sine bryster, efter man har tabt sig mange kg eller efter man har født? – men ikke hvis man “bare” har meget asymmetriske -eller meget små bryster? Hvorfor er det ene mere i orden end det andet? Det handler i bund og grund om udseende, velvære og at det, man ser i spejlet gør en glad.

image

Jeg er ikke til de nemme løsninger – kunne jeg få større bryster på en “naturlig måde” havde jeg da gjort det. Ligesom da jeg skulle tabe mig og blive fit, jamen det var da den hårde vej frem – kostomlægning og træning (I kan læse indlægget om min forvandling her)  Nu er det jo bare sådan, at man ikke rigtig kan få større bryster, ved at lægge kosten om – og jeg ville ikke have “muskel-bryster” så hvad gør man så?

Der skal da lyde et stort tillykke til alle jer, der er glade for jeres naturlige bryster – det er da fantastisk og jeg hylder det! Nu er det bare ikke alle, der har det på samme måde – og er det egnetligt ikke okay? Vi er jo alle forskellige og ønsker og værdsætter forskellige ting i livet.

Min holdning, som jeg har delt i dette indlæg, gælder selvfølgelig alle plastiske operationer. Vi kan ikke leve hinandens liv og det skal vi heller ikke. Hvis dit valg er velovervejet og du føler, at det er det rigtige for dig, jamen så er det rigtige!

Grunden til at jeg skriver dette indlæg er, at jeg er så træt af folks fordømmelser og lige netop på dette punkt, kan folk virkelig være slemme og bedrevidende. På trods af at det er 7-8 år siden, jeg blev opereret sidst, får jeg til stadighed mails og privatbeskeder på FB vedrørende mit valg – de positive fra piger der gerne vil høre om erfaringer osv, er super fine at få – men de negative…! Den der med “se bare på mig, jeg har ikke fået lavet noget – jeg er så glad for mine rynker, bryster og topmave! og det gør mig til mig!” – Jamen, tillykke! og det her gør mig til mig! Så længe vi bare selv er glade for, hvordan vi ser ud hver især, er det så egentligt ikke det vigtigste? <3

 

 

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: Hvis du lægger dig ned og siger som en dørmåtte, så bliver du jo også behandlet som en dørmåtte  —-Den perfekte mascara til lange bambivipper —– Ekstremt volumen til hår på under 10 min. — Den af de værste følelser , forelskelse —  Hvis vi ikke har hemmeligheder for hinanden, kan vi ikke have et parforhold —- 12 ting, jeg er glad for, at jeg har lært, inden jeg fylder 30 — De værste opening lines på Tinder — 10 ting alle kvinder på Tinder har tænkt —-  Øjenbrynsløft med botox — Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde! —  Jeg har fået mine elskede æblekinder tilbage — Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

3 kommentarer

  • Michelle

    Super godt indlæg og kan kun give dig ret i hvert et ord. Men på dit “før og efter billede” , kom jeg til at tænke over , hvor meget du mon har fået i , da der er stor forskel??? Kan sagtens forstå din beslutning

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Du var en rigtig flot tøs både før og efter Rikke, men man skal selvfølgelig vælge det der gør en gladest 🙂
    Jeg har en idé om, at nogle af dem, som udtaler at naturlig skønhed er det bedste, måske bare siger det, fordi de føler det er “snyd”, at der er nogle – som dig blandt andet – som retter op på de ting, som de ikke er tilfredse med og derfor får “hele pakken. Hvor de måske selv ikke kan eller tør ændre de ting ved sig selv af den ene eller anden årsag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne ikke være mere enig, Rikke. Vi lever i en verden, hvor alt er manipuleret, forarbejdet, forandret, forvandlet eller slet ikke det, det udgiver sig for at være. Og ligesom at dyr tilpasser sig vejret, så tilpasser vi os kulturen.

    Og tak for sidst :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggers Delight 5 år + Award show!