Hårfjerning med Shai! - og vind en rejse til Barcelona + lommepenge!

Den af de fedeste følelser!!

Da jeg var ude at gå med Misserne (mine hunde) her i weekenden, oplevede jeg noget så super fedt og helt uvirkeligt for mig!

FullSizeRender

Billede taget af Valgeir Halldorsson – Valli.dk

Jeg kom hen til min opgang efter at have luftet Misserne, og der sidder en kvinde på det ene trappetrin op til opgangen, som sidder med sin mobil. Nysgerrig som jeg er, kigger jeg mig lige over skulderen, imens jeg roder efter mine nøgler – og den mest surrealistiske følelse vælter ind over mig! Hun sidder og læser MIN BLOG!! Det er fandeme en mærkelig følelse!! Jeg blev både glad, lykkelig, men også bange for, at hun ville få øje på mig! – Oveni det vidste jeg heller ikke, om jeg skulle give mig selv til kende (og selvfølgelig skulle jeg da ikke det! – DET ville nemlig have været ALT for pinligt! – og hvad ville hun ikke tænke?!) 😀

Jeg har ligget syg i slutningen af sidste uge og det meste af weekenden og stod der foran min opgangsdør i min mega oversize Abercrombie and Fitch joggingsæt og lignede…. ja, den var i hvert fald knap så heldig! Så jeg skyndte mig ind og lagde mig i seng igen med et KÆMPE smil på læben!! Jeg bruger jo alligevel noget tid på min blog, og jeg ved også godt, at den bliver læst, men selv at se det var altså en fed følelse! 🙂

Så til dig, der sad på et trappetrin op til en opgang på Nørrebrogade i weekenden og læste minblog, TUSIND TAK! Du satte virkelig et smil på mine læber i nogle dage, hvor alt ellers var temmelig øv!! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårfjerning med Shai! - og vind en rejse til Barcelona + lommepenge!