Min første julegave i år!

Min juleaften!

Jeg havde valgt at jobbe denne jul. Nogle gange skal der bare ske noget nyt og noget andet, og det at jeg jobbede, gav mig mulighed for at opleve julen på en helt anden måde.

Da jeg arbejder på et hotel, valgte jeg, min kæreste og misserne (mine hunde) at overnatte her. En dejlig kollega havde sørget for lidt lækkert til os, da vi ankom til værelset – vi blev rigtig forkælet.

image

Da jeg havde haft nattevagt dagen forinden, valgte vi at tilbringe dagen på værelset sammen med misserne – og med en masse godter 😉

imageimage
imageDen stod på traditionel og lækker julemad – og der blev spist op! 😀

image

Det kan godt være, at jeg ikke holdte en traditionel jul i år, men jeg fik lov at møde julemanden og julemor – og så kan det da umuligt blive en bedre jul! <3

Julemanden sagde faktisk til mig, at det eneste menneske, der kun skabte glæde, kærlighed og lykke er Julemanden. Og jeg kan jo kun give ham ret. Der er intet ondt i Julemanden. Han omfavner alle og alle er velkomne hos ham. Denne Julemand og Julekone er der dog noget helt specielt over. De tager hver jul (også d. 24. dec.) ud til asylcentre, mødrehjem og andre institutioner for udsatte mennesker. De gør det for at glæde andre mennesker, give dem et smil på læben i denne juletid, og for at give dem (ikke mindst børnene) et håb i en ellers svær hverdag.

Jeg synes simpelthen, det er så smukt! – Og jeg bliver så rørt over, at der findes mennesker som dem! I kan læse mere om Julemor -og far her.

image
Jeg fik denne søde kravlenisse af Julemor – nu sidder den på uniformen og spreder glæde! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første julegave i år!