En af de værste følelser - forelskelse!

Intentionerne er der faktisk!!

screen-shot-2016-09-15-at-14-31-58

Vind 1 års forbrug af good standing! (se længere nede)

Mænd har rent faktisk de bedste intentioner! Men når det kommer til at føre det ud i livet knækker filmen de fleste gange, viser en ny, dansk undersøgelse, der er foretaget af analysebureauet YouGov. Det er derfor ikke fordi, mænd ikke ønsker at påskønne deres kæreste eller hustru, det går simpelthen bare i glemmebogen.

Det bliver så rigtig slemt, når det kommer til mærkedage! Det er også derfor mænd nyder godt af at bryllupsdagen ligger på den samme dag som deres egen fødselsdag eller den årlige fest i fodblodklubben (den skal i hvert fald ikke ligge på hustruen fødselsdag, da han derved ender med at glemme begge dele)

Vi kvinder

Vi kvinder forbinder ofte glemte mærkedage med respektløshed eller det faktum, at manden ikke interesserer sig for forholdet. 

Hvad gør man så, når skaden er sket?

Se her:

Koblingen 

Så koblingen mellem mænds dårlig hukommelse og et lykkeligt ægteskab er altså chokolade. Og der må vi kvinder jo give os – vi ELSKER chokolade, så Anthon Berg har fat i noget af det rigtige her!

1 års good standing hos kæresten/hustruen 

Her er din mulighed for at komme i good standing hos fruen derhjemme. Anthon Berg giver nemlig muligheden for at vinde et års good standing! 200 heldige mænd vil flere gange om året få leveret et Good Standing kit fyldt med chokolade!! – hvis du er én af de meget få, der altid husker mærkedage og alt det andet, kender du 100% en mand (eller flere mænd) der kunne nyde godt af kittet! Smut ind på Anthon Bergs Facebook-side og se, hvordan du deltager.

Sponsoreret indlæg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de værste følelser - forelskelse!