Jeg har efterhånden nået den alder...

Hunde og fyrværkeri – dette tip virker!!

Jeg tror, at de fleste hundeejere kender til dette problem – rædselsslagne hunde på nytårsaften og dagene op til. Jeg bliver simpelthen altid så irriteret og sur, når folk fyre af inden nytår!

Fortiscorde__Fireworks_Dog

For det første, siger loven, at der må fyres fyrværkeri af mellem d. 27. dec. og den natten til d. 2. jan. Så kan man i det mindste holde sig inden for det! (jeg synes i forvejen det er ALT for mange dage! – men jeg er også hundeejer og kan ikke rigtig se formålet med at fyre af inden nytår)

For det andet så er jeg jo som nævnt hundeejer – og jeg ved at andre hundeejere kender til problematikken. Det gør så ondt i hjertet at se sine små hunde kravle sammen og ryste af skræk. Mine er umulige at lufte, de gør alt for at holde sig, når de er inden og det er generelt bare en kæmpe pinsel for dem – det gør så ondt at se på.

Jeg har fundet en metode, der afhjælper problemet lidt. det lyder måske for godt til at være sandt, men en lidt stram trøje kan faktisk gøre tricket. Mine hunde føler sig mere trygge og rolige, når jeg giver dem trøje på. De er stadig meget opmærksomme og bange men slet ikke på samme måde som uden trøjen.

10606585_10204005788757832_1500446813846226873_n

Man kan også bare bruge et stykke bredt stof og binde rundt om halsen og maven (med en knude på ryggen) Dette giver samme effekt som de noget dyre (og selvfølgelig) mere fancy thundershirt. Men det virker og man sparer pengene! 😉

Håber I alle får et fantastisk nytår og deres hunde kommer lidt bedre i gennem det end forrige år 🙂

Instagram: @rikkechili

Facebook: Rikke Chili Rasmussen 

Læs også gerne: Jeg er efterhånden nået den alderVind skønne produkter fra SmashboxUPDATE, permanent makeup LÆBERverdens BEDSTE primer!!Permanent makeup LÆBERVipper der sidder PERFEKTverdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! permanent makeup øjenbryn,  få det meste ud af din tid i centeret! Super tip til mørke rander om øjneneReality-livet har været godt for migupdate! Permanent makeup (øjenbryn)10 små-underlige facts om mig  Den bedste og billigste tørshampoodet bedste brow kit ever, spis nu den kål, piger! test af behandling med swiss-skin-renewal, verdens bedste øjenbryn kit,

1 kommentar

  • Jeg hader fyrværkeri og mine hunde er pisse bange for det! Jeg er også gravid og læste på graviditetsbloggen http://www.gravidugeforuge.info at alt det krudt røg fra fyrværkeriet kan skade ens foster, men ved ik om det passer 🙂

    Tak for en dejlig blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har efterhånden nået den alder...