Sunde muffins!!

Test af Swiss Skin Renewal

Som mange af jer ved, går jeg meget op i at pleje min hud. Da jeg nu er blevet (ja, Gud fri mig vel, 29 år) skal der lidt mere til, end da jeg var 20. Jeg har hørt meget om disse ”skin-rollers” fra forskellige producenter. Jeg har dog altid være lidt bange for at benytte mig af dem, da mange af dem man kan købe er uden ordentlig introduktion til produktet og uden andre produkter (udover skin-rolleren, selvfølgelig) – dette er især glædende, hvis man køber de billige.

image

Da jeg hørte om Swiss Skin rollers, var jeg derfor lidt skeptisk. Dog var det mig en stor glæde at se, at der med denne roller medfulgte et anti-aging-serum, kaldet Swiss Rejuvenator (Mit kit er en pakkepris, som hedder Swiss Skin Renewal – I kan læse alt om det her – Lige nu kan den købes er 820 kr i istedet for 960 kr)

image

Produktet (skin-rolleren) fungerer ved at den, når man fører den henover ansigtet i forskellige retninger, skaber nogle ”åbninger” i huden. Dermed ikke sagt, at man begynder at bløde eller noget! Det er små mikroskopiske huller, så huden er mere modtagelig for det produkt, man derefter bruger. Det er også derfor, jeg er så glad for det serum, der følger med. Man kan jo sagtens bruge en hvilken som helst creme efter rolleren, men da creme er tykkere i konsistensen end serum, har det jo ikke helt samme virkning – plus det faktum, at denne serum faktisk er beregnet til lige netop denne behandling.

Swiss Skin Rolle består af 540 mikronåle fremstillet af kirurgisk stål og man fører den over ansigtet 4 gange, dette resulterer i en masse små huller (ca. 30.000) hvor serummen kan trænge dybt ned i huden. Der er forskellige længder på rollerne. Der findes en længde guide her. Jeg har den på 0.5 mm. 

image

 

Jeg synes ikke, det gør ondt at bruge rolleren, men for at være ærlig, så kan det godt mærkes. Jeg kan især mærke det over overlæben, men det gør ikke ondt, ondt 😉 Serummet kan svie LIDT! (I kan læse om ingredienserne i serummet her) Men det synes jeg egentligt kun er behageligt nok – så kan man i hvert fald mærke at produktet virker 😉

Jeg har nu udført behandlingen i godt og vel en måneds tid (2-3 gange om ugen) og jeg kan virkelig se gode resultater allerede.

image

Jeg ved godt, der er farve-forskel på billederne, men jeg håber at, I alligevel kan se forskellen. Mine kinder er blevet mindre ”grynet” (og husk nu lige, at jeg har været i behandling for akne, som jeg også har skrevet et indlæg om. I kan læse indlægget her. Kort fortalt udtørre min akne-behandling huden, og medvirker til, at huden bliver mere grynet, så dette resultat, er jeg meget lykkelig for!)  🙂

image

Igen farvel-forskel på billederne, men synes nu alligevel, at resultatet er nemt at få øje på. Derudover har behandlingen gjort meget for mine ”fine” linjer i panden (har aldrig forstået hvorfor, det hedder fine linjer – jeg ser dem i hvert fald ikke som små fine linjer!) 😀 – Nogle af mine mørke pletter (solskader) er også mindsket betydeligt.

Alt i alt er jeg MEGET tilfreds med resultatet! – Og så for kun 820 kr!! Hvis jeg havde taget til en kosmetolog, ville det jo have kostet en bondegår! Derudover er jeg noget rød lige efter behandlingen, så jeg er meget glad for, at jeg kan udfører den hjemme om aftenen i min pyjamas, hvor jeg ikke skal ud og face verden bagefter 😉

Swiss Skin Renewal (pakken med skin-rolleren og renewal’en) sælges på Swissclinic’s hjemmeside, www.swissclinic.dk. De fører også andre lækre produkter, som der vi være at finde på hjemmesiden. Der er fri fragt og produkterne kan købes lige her!!

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

 

Sponsoreret indlæg (Læs om mine egne holdninger, retningslinjer og sikkerhed for hvilke sponsorerede indlæg, jeg vælger – og for din sikkerhed og tryghed for dem) 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde muffins!!