Det er lidt din egen skyld, hvis du bliver voldtaget....

Super tip til mørke rander og poser under øjnene!

image

 

Jeg arbejder nat ved siden af mit studie, og al det natte arbejde er min hud ikke super glad for! Der er en meget kraftig air connection, hvor jeg arbejder, som udtørre min hud en del. Dette er der råd for med en masse ansigtscreme, men men men…… Mit nattearbejde kan også ses på andre måder i ansigtet – mørke rander rundt om og under øjenene! – Og disse er jeg retn så ked af, de de får mig til at se endnu mere træt og “gammel” ud. Men jeg har et lille tip, der virker ret godt for mig:

Rød læbestift eller øjenskygge! (Hvis man er lidt lys i huden, skal læbenstiften have en lidt orange undertone) Det er lidt underligt, men det virker faktisk! Lidt foundation på først, dernæst løbestift eller øjenskygge (fordel det) og så concealer og pudder til sidst.

 

Jeg bruger pt. denne læbestift, da jeg synes, den er ret så god (også på mine læber 😉 – se nedenstående billede)

image

Nu kan jeg lidt igen – trods trætheden 😉

 

Hvis de mørke rander er rigtig slemme en dag, bruger jeg Mac pro conceal and correct palette (medium deep)

PROConcealMedDeep1

 

Her bruger jeg ‘Burnt Coral’. Grunden til at jeg kun bruger denne, når jeg synes, det er rigtig slemt, er at jeg ovenpå den røde farve skal dække med concealer igen (den der passer til min hudtone) og det kan godt føles lidt “tungt” med alt det concealer 🙂

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne:Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

2 kommentarer

 • Anne

  Genialt. Tak for rådet. Har du et råd til poser under øjnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili


   Hej kære Anne!
   Jeg kommer med et indlæg om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er lidt din egen skyld, hvis du bliver voldtaget....