10 mærkelige, underlige eller "hyggelige" facts om mig

Få det meste ud af din tid i centeret – selv med manglende overskud.

Efter mine ferier og junglen har det været lidt hårdt at komme i gang med træningen igen. Jeg kan ikke yde så godt, som jeg ønsker – jeg kan ikke tage alle de reps., jeg ønsker og kan slet ikke tage lige så meget vægt på, som jeg plejede. Det er selvfølgelig helt naturligt, da jeg har været længe væk fra trænet, men lidt hjælp er jo altid kærkommen i sådan en situation – her kommer et vidundermiddel ind i billedet – netop dette!

 

11659350_10206297484208786_1890509317389880949_n

Problemet med at jeg ikke får trænet ordentligt er, at jeg, på trods af hvor træt jeg er, simpelthen ikke kan sove. Jeg ender med at blive rastløs, da mit hovede er træt, men min krop slet ikke er og så lægger jeg bare og vender og drejer mig (det har vi alle prøvet og ved, hvor irriterende det er!) Plus at en træning, der ikke gennemføres optimalt påvirker mit humør. 

Jeg har hørt om pre-workout før og tænkte, at nu ville jeg give det en chance. Jeg har prøvet nogle forskellige, men jeg må indrømme, at jeg faktisk er blevet ret glad for Nutramino +Pro Pre-Workout Powder. Den kan fåes til 159kr (i stedet for 250kr!) på dette link. Jeg drikker det ca. 30 min. før min træning (blandet med vand) og jeg kan tydeligt mærke, at jeg har en øget energi, mere overskud, jeg kan holde til mere + mere hård træning og jeg er klar i hovedet. I kan læse om produktet her. Der står på bøtten, at man skal tage 1 scoop med top, jeg tager dog halvanden, men man bruger sig jo frem. Den findes også i med æblesmag (den er jeg dog ikke heeelt fan af, men smag og behag)

Der udover er jeg vild med disse shots, når jeg er på farten inden træning (jeg kan bedst lide ‘Berry’. De drikkes 15 min. inden træning. En koster 15kr, men man kan få 12 for 149kr her.

Jeg bruger også disse pri-workout, hvis jeg har en virkelig hård ben-træning foran mig og jeg kan virkelig mærke, hvordan jeg bare kan holde til mere og at det kører mere glat. Jeg drikker det ikke hver gang, da jeg ikke altid føler, at det er nødvendigt og nogle gange, er det også meget lækkert at kunne give den gas “uden hjælp” eller hvad man skal sige. Men til de dage hvor man føler sig uoplagt, træt eller bare har en rigtig hård træning foran sig, er det et sandt vidundermiddel! 

 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Samfund

Skønhed

 

Personligt

 

Dating

 

Træning

 

Div. 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mærkelige, underlige eller "hyggelige" facts om mig