UPDATE, permanent makeup LÆBER!

Jeg har efterhånden nået den alder…

image

De sidste 4-5 år kan jeg tydeligt mærke, at jeg har forandret mig meget – ja, bare de sidste 3-4 år, siden jeg for første gang deltog i reality (Paradise Hotel) Hold nu op – men én ting hænger ved – og det er min grønne te og soyamælk! ;D

Dog er der også kommet en del vaner til og dem giver jeg min alder skylden for! Jeg har skrevet et par stykker ned:

  

 • 1. Jeg er begyndt at prioritere min nattesøvn meget! Førhen kunne jeg overleve på 3 timer i 3-4 dage – nu bliver jeg zombie-agtig på 6 timer. Dette skyldes også min træning. Hvis man ikke sover nok og ordentligt, får man ikke det optimale ud af sin træning – jeg er meget mor-agtig på dette punkt! 😀 Og jeg bliver ekstremt gnaven, hvis jeg ikke får min søvn!

image 

 • 2. Dette handler også om søvn. Jeg har førhen kunne sove ALLE steder og HELE natten i gennem. Nu har jeg problemer med at falde i søvn og når jeg endelig er faldt i søvn, vågner jeg fordi jeg skal tisse – hvad fanden er det for noget, altså?! 

 

 • 3. Jeg mangler timer i døgnet. Jeg har faktisk helt opsagt mit tv abonnement – jeg har simpelthen ikke tiden til TV. Mine dage går med universitetet, arbejde, blog, luftning af hunde, food-prep, og det sociale – MANGLER TIMER!!

 

 • 4. Mine tømmermænd!! Det tager mig næsten 3 dage at komme mig over en bytur!! Her mangler jeg ikke bare timer i døgnet men hele døgn!!

image

 

 • 5. Jeg drikker kun vanilje-soyamælk i min te eller kaffe. Derfor har jeg så godt som altid soyamælk med mig. Om det så er i skole, på arbejde, ud til veninder…Ja, det er en sand følgesvend. En lille bonus info: Jeg VILLE have min grønne te og soyamælk med på Paradise Hotel – jeg blev gloet meget på fra de andre deltagere (er også sikker på at der blev himlet bag mig ryg over dette!) 😀 

 

 • 6. Jeg har altid et eller andet spiseligt med mig. Nødder, proteinbarer, gojibær m.m. Jeg har altid nok med til, at hvis det uheldige skulle ske og jeg ikke havde adgang til andet mad, så ville jeg kunne overleve på snackene i fra min taske…. i flere måneder! 😉

 

 • 7. I hverdagen skal jeg helst være hjemme senest kl. 20 – hvis klokken bliver meget mere end det, begynder jeg allerede at bekymre mig over min nattesøvn (med mindre jeg er oppe at træne – så må klokken godt blive 21 eller 22 – men så heller ikke mere!) – Det er f***ed op og jeg ved det!

 

 • 8. Jeg er begyndt at sige anstrengelses lyde! Åhh jo… F.eks. når jeg skal rejse mig om morgenen fra sengen af. Det er ikke lyde, jeg vil sige, og jeg aner ikke, hvor de kommer fra… Lige pludselig er de der bare! 

  

Ja, jeg er blevet ældre, det er tydeligt – og måske mere voksen…? Men det sjove er faktisk, at jeg er rigtig glad for det! Jeg har altid hørt folk sige, at jo ældre de blev, jo mere fandt de sig selv og roen i dem selv. Jeg har førhen syntes, at det var noget fis, men jeg må jo bøje mig i støvet og give dem ret. Jeg er langt mere glad, afslappet og tilfreds med mig selv nu, end jeg var for bare 3-4 år siden. Jeg er blevet ældre og (måske ikke klog) men klogere! 😀 Tjek de smukke produkter som Homebarista.dk sælger. F.eks. kaffebryggere fra Hario i Japan de er virkelig smukke og en perfekt måde at brygge filterkaffe på. 

 

skaermbillede-2016-11-17-kl-14-04-10

 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Restylane imod mørke rander —  Sorgenfri – Chok med chok på!! — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

 • Anita

  Hej Rikke
  Hvilken sæson og afsnit var du med i PH?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE, permanent makeup LÆBER!