Stik imod eksperternes råd.....

10 små underlige facts om mig!

Til bloggg

Billedet taget af Michael Thagaard

Vi har alle ting eller gør ting, som vi godt selv ved er lidt mærkelige – ja, måske faktisk lidt underlige. F.eks. at mælken SKAL stå samme sted i køleskabet, at sengetæppet skal vende på den rigtige måde, at man bare hader en eller anden dagligvare butik, men faktisk ikke ved hvorfor osv. Jeg har her skrevet 10 ting ned, som jeg gør, hader osv. og som der er helt normale for mig, men som set udefra godt kan virke lidt sære:

  • 1. Jeg hader kolde mad -og drikkevarer! Faktisk så meget at jeg har for vane at varme min skyr lidt op, så den er en lille smule lunken. Jeg bryder mig absolut heller ikke om kolde øl – lunken, tak! 😀 Og hvis jeg ender med at drikke/spise kolde ting, får jeg bare ondt i halsen – og især hvis der er brus i!!

 

  • 2. Jeg kommer altid 5-10 min. for sent. Jeg har gjort alt, jeg kan, for at stoppe med det – det lykkes bare ikke rigtigt. Jeg er altid meget stolt af mig selv, når jeg kommer til tiden – og endnu mere hvis jeg kommer måske 3 min. før tid – det kan redde hele dagen 😀

 

  • 3. Jeg er et udpræget B-menneske. Det sker måske en til to gange om måneden, jeg vågner op lysvågen og springer ud af sengen (og det er oftes fordi, jeg har sovet over mig!

 

  • 4. Jeg elsker tanken om a stå tidligt op (og praktiserer det også, på trods af at jeg hader det den første halve time) Men jeg dur ikke til at have for meget spild tid (eller bare generelt for meget tid) om morgenen, da jeg derved bliver træt igen og sengen kommer til at kalde højere og højere på mig. Jeg dur bedste til at være lidt presset for tid om morgenen (nok også derfor jeg ofte er forsinket)

 

  • 5. Jeg ser meget sjældent film – synes ofte det er spild af tid – Derfor går jeg også MEGET sjældent i biografen

 

  • 6. Jeg elsker min cykel! I min verden findes der næsten ikke noget bedre end at cykle rundt i København. Det er faktisk lidt meditativt for mig.

 

  • 7. Jeg knækker fingre. Jeg gør det helst ikke, når jeg er iblandt andre mennesker, da jeg faktisk er lidt flov over det – ved egentligt ikke hvorfor.

 

  • 8. Jeg skifter altid tøj med det samme jeg kommer hjem, hvis jeg har siddet ned i en bus, tog eller metro. Sæderne i offentligt transport er simpelthen SÅ beskidte (Og nok mere i mit hovede end i virkeligheden!) – Dette er også en god grund til, at jeg elsker min cykel.

 

  • 9. Jeg bliver rigtig glad, når jeg kan lære andre noget (nok derfor jeg skriver så meget, som jeg gør, om træning, mad, positivt mindset osv. på min blog)

 

  • 10. Jeg læser Illustreret Historie og Illustreret Videnskab. Jeg elsker at sidde og forbyde mig i bladene og synes altid, at det er brugbar viden (det synes mine veninder dog ikke altid, når jeg sidder og fortæller om kongernes elskerinder i 1600-1700 tallet eller at de første nylonstrømper blev farvet med allergi/eksemfremkaldende stoffer, som gav bylder og sår) Og disse anekdoter kommer selvfølgelig ofte, når vi sidder og drikker vin i en festlig forsamling 😉

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne:Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stik imod eksperternes råd.....