Grøntsager - på den sjove og lækre måde!!

Kærlighed til dette billede!!

Hvorfor mon jeg ELSKER dette billede så meget? Billeder er taget til release-party for reality-blognetværket, Blog Splash (som jeg også er begyndt at blogge for!)

CC

– Jaja, jeg ved det – lidt farve ville ikke skade (gotta loooove the loooong winter in Denmark!!) 😉

Der er ingen tvivl om, at jeg har spenderet rigtig mange timer i fitnesscenteret over det sidste halve år og når jeg står og poserer foran spejlet, synes jeg jo egentligt også, at det går den helt rigtige vej – men der poserer jeg jo også og står på de helt rigtige måder – dem kender jeg jo efterhånden! 😉

Det der gør dette billede specielt, er at jeg ikke anede det blev taget, så jeg sidder ikke og “gemmer/skjuler” mine dårlige sider, som førhen f.eks. var mine lår. Jeg døjede, inden jeg begyndte at træne, noget med cellulite (appelsinhud) på lårene og ja…. bagdelen. PÅ trods af at jeg også da spiste rigtig sundt og vejede ca. 52-54 kg.

Havde jeg vidst, at dette billede blev taget, ville jeg, af gammel vane, sætte mig ordentligt, trække kjolen lidt ned, ikke hvile benene så meget over hinanden osv. – så det gør mig super glad, at dette billede er blevet taget, så jeg kan se resultaterne – det er helt slut med  cellulite på lårene hos denne pige!! Da jeg så billedet løb jeg ud til spejlet for at kigge på min bagdel og DETTE gjorde mig LYKKELG – jeg kan stolt sige, at jeg er cellulite-free!! Yes man!! 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsager - på den sjove og lækre måde!!