10 små underlige facts om mig!

Realitylivet har været godt for mig

Jeg synes ofte, at folk der har været med i reality, udtaler sig negativt eller skyder lidt på det. Det bliver nemt “reality’ens” skyld at livet nu går, som det går – på den negative side. Jeg vil med dette indlæg tage en lidt anden vinkel på reality-livet, da jeg er stort taknemmelig for, at jeg har fået den mulighed at opleve det og være den del af dette liv.

zzzzzzzzz

Billedet taget af Michael Thagaard

I gennem de sidste 3 år, hvor jeg har været en del af reality, har jeg lært rigtig meget om mig selv – selv småting. Det at se sig selv på tv, hvordan jeg agerer, mit kropssprog, mimik, gestik m.m. Reality-livet har givet mig rigtig mange sjove oplevelser via spænende udfordringer, fantastiske muligheder og jeg er evig taknemmelig for disse. 

Men det har også givet mig større ting. F.eks. har jeg fået større indsigt i, hvordan mine handlinger påvirker andre. Én ting er at få at vide, hvad andre synes om en ansigt til ansigt – en anden er at se, hvordan andre snakker om en. Og netop disse to situationer har lært mig meget. 

Jeg har de sidste 7-8 år haft meget travlt med at uddanne mig. Jo mere jeg vidste, jo mere viden, jeg kunne tilegne mig, jo bedre. Jeg glemte lidt i hele denne proces, at tilpasse mig de mennesker og den sociale arena, jeg i de pågældende situationer var en del af. Dette fik jeg at føle i For Lækker Til Kbh, da jeg af de andre deltagerer blev konfronteret med, at jeg virkede arrogant og bedrevidne. Jeg har ofte tænkt over, at hvis jeg på daværende tidspunkt havde været bedre til at tilpasse den situation, jeg der blev sat i, havde dette måske kunne været undgået. Lige netop denne situation har lært mig rigtig meget om mig selv. Det gjorde så utroligt ondt at føle, at man blev angrebet af 5 andre mennesker og at man stod helt alene. Det at blive angrebet på ens person og personlig er noget så smertefuldt – og når der så er kamera på oven i købet….. Men efter jeg fik bearbejdet det, har det virkelig givet mig meget! Det har været rigtig positivt! Selvom jeg til stadighed, synes det var en rådden måde at konfrontere mig på (og det synes jeg!!) så har udfaldet været rigtig godt for mig – og det jeg har lært, har jeg taget med mig videre i livet. 

Reality er så ekstramt på den front. Man bor sammen med mennesker, man ikke selv har valgt at være sammen med og man har ikke mulighed for at “komme væk” – dette vil om muligt komme til at skabe konfrontationer – hvilket jo også giver godt tv – så det hele passer jo sammen, kan man sige 😉

Rikke-spejl

Billede fra http://realityportalen.dk

Jeg har altid været dårlig til at sige fra. Jeg var bange for, at hvis jeg fuldte mig mavefornemmelse og sagde fra, var jeg ikke god nok, gjorde det ikke godt nok eller folk ville synes mindre om mig. Dette har reality-livet også vendt 100% op og ned på. Når man er med i reality vil folk lige meget hvad have en mening om dig og din person. Nogle vil hade dig, elske dig, være ligeglad med dig osv. og man kan umuligt please alle. Dette var med til at få mig til at indse, at hvis jeg skulle noget/blev opfordret til noget, jeg havde det skidt med eller ikke følte for, skulle jeg jo netop ikke gøre det – og hvad så, om nogle blev irriteret eller syntes mindre om mig? – man kan ikke gøre alle glade og så længe jeg selv er glad for mine handlinger og beslutninger, er det jo egentligt det vigtigeste. I sidste ende er det jo mig, der skal leve med mig selv resten af livet 🙂

De overnævnte ting lyder måske som små ting, men de har betydet alverden for mig og jeg er slet ikke i tvivl om, at mange af de gode egenskaber, jeg har tilegnet mig over de sidste 3-4 år er udsprunget af realitylivet og de følgevirkninger, der har været der af <3

 

Læs også gerne: Bedste øjenbryn kitDen bedste og billigste tørshampooFå det meste ud af din tid i centeretmed disse råd bibeholder du motivationenkosten betyder mest! og Slip af med den irriterende appelsinhud! – på 4 uger!

 

Instagram: @rikkechili

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 små underlige facts om mig!