Permanent makeup - pas nu på hvem I vælger som behandler!

Sorgenfri – chok med chok på!

Gallapremiere

Billede fra http://lyngby-taarbaek.lokalavisen.dk

Jeg var inviteret til gallapremiere på Danmark første zombiefilm, Sorgenfri, i onsdags i Lyngby. Jeg hader – som i HADER gysere, men jeg håbede på at The Walking Dead (som jeg sjovt nok elsker) havde forberedt mig på filmen – og det må man sige, at den havde. Dog reddede den mig ikke for at få de vildeste chok!

image

Jeg havde taget min dejlige veninde, Siri, med. Hun er lidt mere gearet til gyserfilm end jeg 😀

Resumé af filmen

Nå, men Sorgenfri handler om, byen Sorgenfri, der bliver ramt af en dødelig virus, hvilket medfører at myndighederne forsøger at få kontrol over situationen ved at sætte beborerne i karantære – beboerne får minimum information, om hvad der foregår – de ved kun at det er en farlig virus.

Det hele udvikler sig meget hurtigt og Gustav (som er søn i den familie, man følger i filmen) beslutter sig for at finde ud af, hvad der foregår og derved går det op for familien at hele byen er fyldt med zombier og kampen om overlevelse begynder. 

Skuespillerne

Zombiegyseren er Bo Mikkelsens debut som spillefilmsinstruktør og har Troels Lyby og Mille Dinesen i to af hovedrollerne. Jeg eeeeelsker jo Nynne og Klassefesten (jeg så faktisk 2’eren af Klassefesten i biografen 2 gange – Eeeelsker de film!!) så jeg glædede mig rigtig meget til at se Troels Lyby og Mille Dinesen til primeren.

image

Billede fra http://lyngby-taarbaek.lokalavisen.dk

Jeg må jo indrømme, at jeg synes, at Benjamin Engell (på billedet herunder), som spiller Gustav i filmen, var charmerende – jeg er sikker på, at han nok skal knuse en del pigehjerter! 😉

image

Billede fra http://lyngby-taarbaek.lokalavisen.dk

Dommen over filmen

Alt i alt synes jeg godt om filmen. Den var hverken mere eller mindre, end jeg forstillede mig. Den gav nogle store chok og der var godt med gys. Dog synes jeg slet ikke om slutningen! Den gav simpelthen ingen mening for mig – af grunde jeg selvfølgelig ikke kan komme ind på, da jeg ikke vil ødelægge filmen for jer, der har tænkt jer at se den.

image

Kit og Heidi

Efter filmen tog vi ud og fik en øl og så gik turen tilbage til København….. og liiiidt flere øl 😉

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanent makeup - pas nu på hvem I vælger som behandler!