Jeg vil selv bestemme, hvornår jeg skal dø

Permanent makeup – pas nu på hvem I vælger som behandler!

Lige så længe som jeg har kendt til permanent makeup, lige så længe har jeg set nogle rigtig uheldige eksempler såsom bryn der var totalt skæve, uens, blå/grå, eyeliner der havde trukket ud osv. Jeg har derfor valgt, at skrive et indlæg om hvad man skal være OBS på, når man skal vælge et sted at få permanent makeup. Indlægget vil komme ud om en uges tid. 

Billede 1 herunder er IKKE en behandling, der er gået galt – sådan ser man bare ud efter ca. 5 timer på briksen.(billede 2 er taget dagen forinden) 

Jeg har været heldig (og research’et en hel del!!) så jeg har fået et resultat, jeg er rigtig tilfreds med. Men de gange jeg har ligget på briksen, er der ofte kommet nogle ulykkelige piger ind på klinikken hos Nikka, som har været knap så heldige. Nikka fjerner også permanet makeup med laser, så derfor er de kommet til hende. Jeg er faktisk forundret over, hvor mange piger, der kom, de gange jeg har været der – og hver gang havde jeg så ondt af dem!! De tre billeder ude til højre er nogle uheldige eksempler på permanet makeup.

Disse kvinder havde glædet sig til at få et godt resultat, brugt en masse tid og kræfter på det (for slet ikke at tale om penge!!) og så ender de med noget, de simpelthen bare er så ulykkelige over og skal alligevel bruge makeup, der hvor de havde håbet, at de kunne slippe – men nu er det for at dække den permanente makeup – det er SÅ synd!!

Jeg kan derfor ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige behandler!!. Man kan ende op med det værste og mest ærgerlige resultat, hvis man ikke er forsigtig og påpasselig – og at skulle fjerne makeuppen igen er ikke absolut ikke billigt. Her er mine bedste råd til hvordan man undgår fortrydelse og ærgrelse

Anbefalinger, anbefalinger, anbefalinger!!!!

Sørg for at vælge en behandler, du har hørt godt om. Spørg omkrig dig, brug de sociale medier til at orientere sig, læs blogs, artikler, se før/under/efter billeder osv.

Billigst er sjældent bedst 

Og det glæder altså også permanent makeup. Det er jo ikke ligefrem det samme, som at købe en lidt for billig trøje og returnere den igen  – når det sidder der, så er det altså ikke ligetil at få af igen. Pris og kvalitet hænger ofte sammen.

Undersøg klinikken

Er det et anerkendt sted, er behandleren overhovedet uddannet og ikke mindst hvor.

Skriv en kontrakt

Skriv ALTID en kontrakt, hvor behandleren skriver uder på, hvad der er blevet lavet, hvilken farve og nåle, der er blevet brugt m.m.

Hvis du ikke føler dig tilpas, så gå!

Blev aldrig, hvis du føler, der er noget uldent ved foretagende. Nervøsitet er meget normalt, men følg altid din mavefornemmelse og intuition!! – hvis det føles forkert, er det det desværre ofte også. Tryghed til behandleren er helt essentielt.

Er du ikke tilfreds, så tag kontakt til klinikken

Hvis du ikke er tilfreds eller undre dig over noget, så tag kontakt til klinikken. Og lad nu for Guds skyld være med at svine en klinik til på de sociale medier, hvis du ikke har givet klinikken mulighed for at forsvare sig selv (selvfølgelig med mindre de har lavet noget fuldstændig utilstedeligt) Tag kontakt til klinikken, så kan der oftest findes en løsning. Hvis dette ikke skulle være tilfældet, kan sidste udvej være at sende en klage til Forbrugerklagenævnet.

Før, under og efter billeder 

Husk at tage billeder af dig selv fra alle vinkler (af det behandlede område) Før behandling, helingsprocessen og efter heling – disse billeder kan også være afgørende i en evt. klagesag. Hvis det er muligt, så tag også billede af behandlerens optegninger på huden, inden behandlingen går i gang, for at sammenligne  med det færdige resultat.

Fjernelse af permanent makeup

Det er desværre ret dyrt at få fjernet permanent makeuppen igen. Dette gøres med laser og skal ofte gøres en del gange. Og hvor er det ærgerligt at have betalt for permanent makeuppen i første omgang og så derefter betale for at få det fjernet.

 

– Der er selvfølgelig aldrig nogle garantier, men med disse råd, er sandsyneligheden for et godt resultat en hel del større og bedre! 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Skønhed

 

Samfund

 

Personligt

 

Dating

 

Træning

 

Div. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil selv bestemme, hvornår jeg skal dø