Oopsies!! :O

Fyldigere, smallere eller naturlige læber!

Fyldige læber er indenfor de sidste årtier blevet meget populærere, men de sidste 5 år, har de fyldige læber virkelig hittet og dermed også kosmetisk behandlinger med restylane. Det er dog en lidt dyr behandling og er jo heller ikke permanent.

image

Jeg har her samlet nogle læbe-makeup tips, til hvordan man med makeup kan få fyldige -smallere og mere “naturlige” læber.

1. Fyldige læber:

Vælg en læbestift og en lipliner der har næsten samme farve. Vælg gerne lidt lyse farver, da  mørkere toner som f.eks. helt mørkerøde farver får dine læber til at syne mindre.

Brug din lipliner til at tegne læbekanten op. Tegn op helt ude ved, og gerne lidt over, yderkanten af læberne – hvis dine læber i den ene side, er større end den anden side, kan du på denne måde rette det op på det. Herefter tegnes læberne helt op med lipliner, dette får læbestiften til at holde længere. Påfør nu læbestift ovenpå liplineren. Når du har lagt det, kan du tage en serviet og hurtigt lige ’’bide’’ i den med læberne, så alt farve tæt på tænderne komme på servietten i stedet for tænderne!

Hvis du ønsker mere effekt og lidt mere fylde, kan du slutte af med lidt lipgloss. Dette vil få læberne til at syne lidt større.

HUSK!  Tegn kun op lige uden for din naturlige læbelinje. Når jeg siger lige uden for din naturlige linje, mener jeg en lille smule (brug dig frem) Du ønsker jo ikke at komme til at ligne en klovn! 😉

image


2.Smallere læber

Smallere læber kan laves ved forsigtigt, at påføre en tynd linie af concealer til kanten af læberne. Vælg en concealer der matcher din hudtone omkring din mund. Brug en lille svamp til at blende det ind med.  Blend concealer ind ved hjælp af en “op” og “ned” bevægelse, således at kanterne af dine læber synes at falde naturligt ind i hudtonen – både over eller under din læbe.

Optegn dine læber med en neutral lipliner. Hvis du ikke bruger en concealer, kan du definere formen på dine læber ved hjælp af en lipliner i en bleg, neutral farve. Tegn lige inden din naturlige læbe linje

Du bør kun tegne liplineren på ca. 1 mm fra din naturlige læbekant. Herefter tegnes læberne helt op med lipliner, da dette får læbestiften til at holde længere.

image

Påfør nu læbestift. Udfyld læberne ud til kanten af din nye “kunstige læbelinje”.

image

Gode råd til at få smallere synede læber:

  • Brug kun farver der er et par nuancer ud fra din naturlige læbetone, da de fanger øjet mindre og trækker mindre opmærksom på dine læber.

  • Undgå farver med perlemor eller “blanke farver”, da disse farver vil få dine læber til at se større ud.

  • Vælge en læbestift med en mat finish eller creme tekstur. De ser mere naturlige nu og er mindre tilbøjelige til at reflektere i lyset.

  • Brug kun læbestift. Påfør ikke lipgloss på hele læben. Du kan fremhæve med en smule lipgloss i midten af dine læber, hvis du ønsker at bruge det, men undgå at anvende det på hele din læben.

image


 

3.Naturlige læber:

Tegn dine læber op med en neutral lipliner og udfyld derefter dine læber med en “sheer” lipgloss (en næsten farveløs eller meget svag pink lipgloss) Resultatet er flotte, naturlig og smukke læber.

image

Håber I kan bruge rådene – Hvis I selv kende nogle gode råd til læbe makeup eller bare makeup generelt, så smid gerne en kommentar! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oopsies!! :O