Det er altså bare for klamt!

Hjemmelavet exfolierende ansigtsmaske

Exfolierende ansigtsmaske

Hvorfor er det lige, det er så vigtigt at exfoliere huden? 

image

Huden i ansigtet fornyes cirka hver 20. dag. Når dette sker fornyes cellerne – dog sidder der stadig nogle af de gamle hudceller på dit ansigt og de skal af! Når man exfolierer ansigtet, skrubber man de ophobede døde hudceller af, så den nye og friske hud kommer frem.

Denne ansigtsmaske er rigtig god, da havregrynene exfolierer huden og fjerner de døde hudceller og honningen er fugtgivende og naturlig antibakteriel (derfor er denne exfolierende “maske” også god til uren hud) og olivenolien har nogle fugtgivende egenskaber. Brug gerne masken to gange ugenligt .

 

Ingredienser:
1 spiseskefuld honning
1 spiseskefuld olivenolie eller mandelolie
2 spiseskefulde havregryn
 

Fremgangsmåde:

Knus havregrynene fint og tilsæt olie og honning. Derefter er den klar til brug. Hvis du synes, at den “kradser” lidt, så lad den stå i 2 min. mere. Dette gør havregrynene lidt blødere. 

Ansigtsmasken påføres som en scrub – den masseres ind i huden i små cirkler gentagne gange i hele ansigtet – undgå området omkring øjnene!

Rens masken af med varmt vand, dup dig tør og påfør derefter en lækker ansigtscreme. 

 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er altså bare for klamt!